Iata kitul de probare a castilor in-ear in Apple Store

Apple proba cast Beats

  Cu doar cateva saptamani in urma v-am spus ca Apple va oferi in Apple Store-urile sale posibilitatea de a proba castile in-ear inainte de a le cumpara, iar acum vedem si cum arata un asemenea kit de proba pentru castile vandute de catre cei din Cupertino. In imaginea de mai sus aveti kit-ul adus in discutie si observati ca el contine 6 modele de casti in-ear pe care toti cei care vor vizita un Apple Store in curand le vor putea incerca in vederea cumpararii.

  Cel mai scump produs din kit este perechea de casti Bose QC20i cu pretul de 300 de dolari, astfel ca oricine va putea incerca inclusiv modele de top ale acestui tip de accesorii pentru a vedea daca i se potrivesc nevoilor sau nu. Pentru fiecare client Apple va avea un set separat de indele de protectie, castile fiind sterse de catre angajati cu serverele cu alcool pentru a le mentine in permanenta curate si a evita eventualele probleme sanitare ce apar in asemenea cazuri.

  Introducerea acestor kit-uri vine in urma derularii unor sondaje in Apple Store-uri, acestea dezvaluind faptul ca jumatate dintre clienti ar dori sa poata testa o pereche de casti in-ear inainte de a o cumpar,a iar Apple le satisface dorinta.