Apple va permite testarea castilor in-ear inaintea achizitionarii

Apple Store casti

  Apple vinde o multitudine de casti in Apple Store-urile din intreaga lume, iar conform unei noi strategii de vanzare, cei din Cupertino le vor permite clientilor sa testeze castile in-ear inainte de a le cumpara. Ratiuni sanitare au impiedicat compania Apple sa permita o asemenea testare a acestui tip de produse pana in acest moment, insa cu ajutorul unor asa-numite Demo Kits, compania Apple isi schimba gandirea. Aceste kit-uri contin membrane din cauciuc interschimbabile si servetele cu alcool pentru curatarea castilor inainte de incercare, astfel ca potentialii clienti vor putea baga in urechi un produs complet curatat.

  Implementarea acestui mod de testare in Apple Store-uri vine in urma unui studiu efectuat de catre compania americana in diverse locatii de pe glob, 51% dintre participanti sustinand ca si-ar dori sa aiba posibilitatea de a testa castile in-ear inainte de cumparare. In acest program compania Apple permite testarea unor casti care au preturi cuprinse intre 50$ si 200$, astfel ca vorbim si despre produse premium, dar ramane de vazut cu cat vor creste vanzarile in urma implementarii sale.

5 COMENTARII

  1. Acum vre-o 3 ani, dupa ce aparuse iPhone 5 impreuna cu ultimul model de casti in-ear, am avut norocul sa le testez intr-un Orange Shop, inainte de achizitionare; am probat ambele modele in-ear Apple, cu toate ca erau sigilate amandoua. Astfel m-am decis la cel cu membrane – celalalt imi cadea din urechi, nu statea normal.
    Mi s-a parut un fapt, o politica foarte ok din partea angajatilor Orange, care, practic, ei m-au indemnat sa testez ambele modele.
    Si nu numai la aceste produse…