Steve Jobs – albumul foto de absolvire al liceului se vinde pentru o suma ridicola

Steve Jobs album foto

  Steve Jobs este un “magnet” de atentie aproape indiferent despre ce subiect de discutie am vorbi, dar daca la vanzare este pus albumul foto albumul foto de absolvire pentru promotia 1972 a liceului Homestead, ale carui cursuri le-a urmat fostul CEO Apple, atunci trebuie sa existe cineva care sa plateasca o suma ridicola de bani pentru el. Pentru ca acest album foto ar fi atat de important pentru unii, cineva s-a gandit sa puna un exemplar la vanzare pe eBay pentru suma de 13.000 de dolari in speranta ca un fanatic Steve Jobs va cheltui suma ridicola pentru a-l cumpara.

  Vorbim desigur despre un album foto in care nu Steve Jobs este in centrul atentiei, ci liceul si persoanele care i-au urmat cursurile, insa unii considera ca indiferent de circumstante, un fan adevarat al lui Steve Jobs va fi interesat sa-l cumpere. Deocamdata nicio oferta nu a fost inregistrata pentru el si probabil nici nu va fi vreuna in viitorul apropiat, insa asta nu-i va opri pe multi din a pune in vanzare diverse obiecte mai mult sau mai putin interesante la preturi ridicol de mari.

Original 1972 Homestead High School yearbook in very good condition with Steve Jobs senior picture.   Original owner was freshman when Steve Jobs was senior at same high school in Sunnyvale, CA.   Also pictured is famous musician singer/songwriter “Roy Zimmerman” in his freshman year.   “Mr. John McCollum” is also pictured who was Steve Jobs high school electronics teach.