Adappt va permite conectarea a aproape oricarei curele sau bratari la Apple Watch

https://www.youtube.com/watch?v=IQdvJSnfBlU

  Adappt este unul dintre cele mai interesante accesorii dedicate Apple Watch anuntate in ultima vreme, el permitandu-ne sa conectam orice fel de curele, bratari sau catarame la Apple Watch in ciuda faptului ca Apple nu permite acest lucru in mod nativ. In clipul video de mai sus aveti prezentata functionalitatea Adappt, el fiind un adaptor care se plaseaza pe carcasa Apple Watch si faciliteaza conectarea oricarui tip de curea, bratara sau catarama la aceasta pentru a ofri o versatilitate mult mai mare produsului companiei americane.

  Adappt este disponibil in multiple versiuni, cea de plastic avand un pret de 9$, cea de aluminiu costand 29$, cea din otel inoxidabil costand 39$, cea placata cu aur, potrivita pentru un Apple Watch Edition de 11.000 dolari, avand un pret de numai 300 de dolari, iar in final avem si o versiune din aur dedicata aceluiasi model Edition, ea costand 3.450 de dolari. Practic exista un accesoriu Adappt pentru fiecare tip de utilizator, iar cu optiunea de a conecta orice fel de accesoriu la ceas, probabil multa lume va fi interesata in final sa cumpere un asemenea produs.

  Adappt asteapta in momentul de fata finantare prin intermediul Indiegogo si nu a reusit sa stranga momentan cei 50.000 de dolari de care are nevoie pentru a produce accesoriile, dar probabil o va face in curand.

Adappt