O fetita de 12 ani si-a otravit mama de 2 ori pentru ca i-a interzis sa-si foloseasca iPhone-ul

dependenta iphone

  Daca sunteti de parere ca dependenta de smartphone-uri este periculoasa, ei un nou caz din SUA ne dezvlauie cat de puternica poate fi legatura dintre un utilizator si al sau terminal mobil, in anumite cazuri aceasta motivand o persoana sa actioneze in mod criminal impotriva oricui ii interzice sa-si foloseasca dispozitivul. In aceasta idee avem un caz din SUA in care o fetita de 12 ani si-a otravit de 2 ori mama cu clor deoarece aceasta i-a interzis sa isi foloseasca terminalul iPhone, furia motivand copilul sa puna in pericol viata propriei mame.

  Dupa prima interdictie de a isi folosi iPhone-ul, fetita a ales sa toarne clor in bautura mamei sale, aceasta din urma simtind mirosul inainte de a bea, ea gandindu-se ca paharul fusese spalat de catre fiica sa inainte de a i se turna lichidul, astfel ca a decis sa il consume. Desigur ca femeia s-a simtit rau in urma inghitirii bauturii care continea clor si abia cateva zile mai tarziu, cand a fost pe punctul de a bea o noua bautura cea avea un puternic miros de clor, s-a hotarat sa isi confrunte fetita pentru a afla daca aceasta i-a turnat intr-adevar clor in pahar.

  Fetita a recunoscut actiunea, spunand ca interdictia de a folosi iPhone-ul a motivat-o sa actioneze intr-un mod atat de disperat, ea punandu-i in mod inconstient viata mamei in pericol, clorul putand afecta serios organele interne ale femeii daca era baut in cantitate mare. In final actiunile fetitei au adus-o in fata justitiei, insa problema principala aici este dependenta foarte mare a tinerilor de terminalele mobile si modurile extreme in care cei mici pot reactiona daca sunt separati pentru perioade lungi de timp de aceste dispozitive.