Becoming Steve Jobs – Apple ofera gratuit primul capitol al cartii

Becoming Steve Jobs

  Becoming Steve Jobs este singura biografie despre Steve Jobs pe care Apple si membrii echipei sale de conducere o sustin deoarece in ea acestia povestesc ceea ce considera ei a fi adevaratul despre fostul CEO al companiei americane. Cartea va fi lansata in iBookStore, si alte magazine online, pe data de 24 martie, iar pana atunci Apple ofera gratuit prologul si primul capitol al cartii in ideea de a atrage interesul unui numar cat mai mare de persoane si a ii convinge sa o cumpere.

  Avand in vedere ca foarte multi dintre membrii echipei de conducere ai companiei Apple au dat interviuri in cartea Becoming Steve Jobs, aceasta este promovata intens de catre compania americana, asa ca probabil va avea vanzari foarte mari. Cei de la Apple incearca sa aduca in atentia tuturor ceea ce considera ei a fi adevarat despre Steve Jobs, un documentar recent publicat in SUA prezentand informatii contradictorii care au ofensat angajatii Apple prezenti la ecranizare.

  Deocamdata mostra gratuita a cartii este oferita de catre compania Apple in anumite iBookStore-uri de pe glob, inclusiv cel din Romania, cartea urmand a fi pusa in vanzare pe data de 24 martie, posibilitatea de a face precomanda fiind disponibila chiar de acum.

2 COMENTARII