TransLock sparge codul de siguranta al iPhone si iPad (Video)

  TransLock poate sparge codul de siguranta al oricarui iPhone, iPad sau iPod Touch, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga procedura pentru a inlatura un cod de siguranta simplu format din 4 cifre, intreaga procedura fiind extrem de simpla, insa de lunga durata in anumite cazuri. TransLock este o aplicatie pentru OS X care a fost inspirata de dispozitivul care sparge coduri de siguranta pentru iPhone prin USB, in cazul aplicatiei pentru OS X totul efectuandu-se direct dintr-un Mac la care este conectat un iDevice care are jailbreak facut.

  Diferenta dintre TransLock si dispozitivul separat este ca terminalele trebuie sa fie jailbroken pentru ca totul sa functioneze si ele trebuie sa fie conectate la un Mac pentru ca aplicatia sa poata fi rulata si procedura sa fie dusa la indeplinire, deci terminalele care nu au jailbreak nu pot fi sparte. Inca o diferenta importanta este ca procedura de spargere a unui cod de siguranta cu TransLock poate dura pana la 14 ore in loc de 110, precum in cazul dispozitivului separat, deoarece aplicatia TransLock verifica un cod la 5 secunde in loc de 40 si nu genereaza blocarea iOS-ului dupa 5 introduceri gresite.

TransLock sparge cod de siguranta iPhone iPad

  TransLock este un utilitar care i-ar putea ajuta pe foarte multi utilizatori sa-si deblocheze terminalele in cazul in care au uitat codul de siguranta al propriului dispozitiv, insa e foarte putin probabil ca o alta persoana sa va sparga terminalul fara ca voi sa stiti, avand in vedere ca intreaga procedura este de durata. Aplicatia TransLock nu a fost publicata de catre cel care a creat-o, insa libraria care sta la baza sa este disponibila in aceasta pagina, deci ea trebuie compilata intr-o aplicatie si de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta, spunandu-va din nou ca aplicatia poate fi extrem de utila pentru multe persoane.