CONCURS: Castiga un selfie stick cu telecomanda!

reflects telescop selfie stick

  Daca va place sa calatoriti sau pur si simplu sa va faceti foarte multe selfie-uri, ei bine astazi va ofer posibilitatea de a castiga un selfie stick echipat cu o telecomanda care va va ajuta sa faceti extrem de rapid selfie-uri grozave in aproape orice fel de conditii. Detin un asemenea produs si l-am folosit intr-o multitudine de ocazii, in special in calatoriile in care o priveliste grozava nu poate fi curprinsa intr-un selfie facut doar prin tinerea telefonului in mana in timpul inregistrarii pozei.

  Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, selfie stick-ul poate fi extins de la lungimea normala de 20cm la una de 97cm, iar folosind telecomanda separata si aplicatia Snap Remote din App Store, sau oricare alta ce inregistreaza poze pe baza de sunete, puteti inregistra o poza printr-o simpla apasare de buton. Ca sa fiu sincer, un selfie stick se poate dovedi a fi extrem de util in foarte multe conditii, asa ca daca sunteti interesati de el, il veti putea castiga astazi!

reflects telecomanda selfie

  Pentru a participa la concurs trebuie sa :

  • dati un LIKE(sau share) ori TWEET(RETWEET) acestui articol folosind butoanele dedicate din pagina;
  • lasati un comentariu cu textul PARTICIP.

  Ambele conditii sunt obligatorii pentru validarea in cazul in care veti fi ales castigator, deci daca nu indepliniti una sau ambele dintre conditii, nu veti putea beneficia de selfie stick si telecomanda in cazul in care veti fi ales castigator. Concursul incepe astazi, 24.03.2015 si se va incheia pe data de 29.03.2015 la ora 23:59.

UPDATE: Potentialul castigator este looper, el urmeaza a fi contactat pentru a se verifica respectarea conditiilor de participare.

278 COMENTARII

  1. Corect nikolai.
    De ce nu faci public când cineva câștiga ??
    Eu cred ca așa este normal!! Altfel nu avem cum sa știm ca aceste concursuri sunt pe bune, eu sincer nu cred si ca atare NU PARTICIP!!