Prima Pagina smartphone Filmarile accidentelor reale demonstreaza pericolul utilizarii smartphone-urilor la volan (Video)

Filmarile accidentelor reale demonstreaza pericolul utilizarii smartphone-urilor la volan (Video)

  Asociatia americana a automobilelor incearca din rasputeri sa convinga tinerii sa nu-si foloseasca smartphone-urile la volan si o recenta campanie initiata de catre ea prezinta intr-un mod dramatic pericolul la care ne expunem in momentul in care folosim aceste terminale mobile in timpul conducerii unui autovehicul. In clipul video de mai sus aveti prezentate o serie de persoane care au fost implicate in accidente cauzate de utilizarea unui smartphone in timpul conducerii unui autovehicul, iar in baza lor va puteti face o idee destul de clara in legatura cu modul in care ar trebui sa va comportati la volan.

  Filmarile prezinta atat soferul cat si directia de mers a masinii si nu implica accidente fatale, insa chiar si asa, oricine isi poate forma o idee in legatura cu modul in care este distrasa atentia de un smartphone in timpul conducerii unui autovehicul si cat de serios puteti fi afectati de un accident.

  • rpm

    Arunci ochiul o secunda si asta cand mergi incet. Idiotii astia tin ochii in telefon 5, 6 secunde. Doh

  • mircea

    Pericolul utilizarii smartphonurilor in timpul conducerii autovehiculelor este unul cat se poate de real, accidentele prezentate in videoclip sunt usoare. Statistic vorbind, in SUA au loc mai multe accidente din cauza utilizarii smartphonurilor la volan decat din cauza conducerii in stare de ebrietate. Pe mine ma lovit unu in timp ce stateam la semafor, din cauza ca dadea mesaj. Personal, consider ca datul mesajelor sau citirea lor in timpul conducerii unei masini, este cel mai periculos lucru pe care il poate face un om vizavi de integritatea lui corporala cat si a celorlalti participanti la trafic.