Addial – un cunoscut tweak ajunge in App Store cu o functionalitate foarte utila

Addial

  Addial este un tweak lansat cu foarte mult timp in urma in Cydia si transformat intr-o aplicatie pentru App Store, el aducand in iPhone-urile noastre o functionalitate apreciata de catre foarte multe persoane din lumea intreaga. Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, vorbim despre o aplicatie care ne permite sa adaugam in Notifications Center un widget care are disponibil dialer-ul aplicatiei Phone, functionalitatea sa fiind de a ne permite sa apelam rapid un numar de telefon prin simpla tastare a sa, chiar si din LockScreen.

  In baza descrierii facute de catre dezvoltator, Addial ne permite sa salvam numerele apelate in agenta de cotacte, sa folosim acel numar pentru a trimite rapid un SMS/iMessage si sa copiem numarul de telefon pentru a-l introduce intr-o alta aplicatie. Prezenta sa in App Store nu este surprinzatoare, insa functionalitatea pe care ne-o ofera fara jailbreak este cu adevarat utila si din pacate nu o veti gasi in vreo aplicatie nativa ce este pusa la dispozitie de catre compania Apple pentru noi.

Want to dial a number quickly? Want to save someone’s number really quick? Want to copy a phone number? Addial is perfect. This simple dialer sits in the notification center. Always accessible, from anywhere. Dial and call a phone number. Save a phone number to contacts. Shortcut to compose SMS/iMessages to a phone number. Copy a dialed phone number to the clipboard.

  Addial este disponibila pentru DESCARCARE la pretul de 1 dolar din App Store.