Brik – carcasa pentru Mac pe care o poti personaliza cu piese Lego (Video)

  Brik este o carcasa pentru Mac-uri care cauta finantare in vederea lansarii pe piata, ea fiind conceputa in ideea de a putea fi personalizata cu ajutorul pieselor Lego, iar daca va uitati la clipul video de mai sus veti intelege exact ce fel de functionalitate promite ea sa ne ofere. In imagini aveti prezentata carcasa si observati ca vorbim, in esenta, despre un mulaj din cauciuc sau silicon care acopera carcasa ce protejeaza ecranul, peste el putand fi pozitionate orice fel de piele lego in diverse moduri pentru a crea o varietate de forme.

  Creativitatea utilizatorilor sta la baza acestei carcase, ea fiind gandita pentru a ne oferi posibilitatea de a ne explica personalitatea cu ajutorul pieselor Lego pe care le putem plasa direct pe accesoriul care acopera carcasa ce protejeaza ecranul Mac-urilor noastre. Conform dezvoltatorilor, Brik este compatibila cu toate MacBook Air sau MacBook Pro-urile lansate din anul 2013 si pana in prezent, deci nu ar trebui sa aveti probleme in a folosi acest accesoriu daca veti decide sa ii sustineti campania de finantare.

Brik carcasa Lego Mac

  Brik urmeaza sa fie vandauta pe piata la pretul de 40 dolari si avand in vedere ca a strans in doar cateva zile o treime din suma necesara pentru finantare, exista sanse foarte mari ca ea sa obtina toti banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata.

Brik 1

Brik 2