iOS 8.2 jailbreak – asteptarea continua

iOS 8.2 jailbreak

  iOS 8.2 jailbreak este in proces de dezvoltare de catre hackerii care ne-au adus cele mai recente solutii de jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar acum ceva vreme v-am spus ca e ar fi trebuit sa ajunga la noi in ziua conferintei organizate de catre TaiG in China. Din pacate hackerii chinezi nu au lansat programul care ne va permite sa exploatam terminalele pentru a instala pachete din Cydia si diverse aplicatii, ei evitand sa ofere vreo posibila data in care l-ar putea lansa, insa asta nu inseamna ca lucrurile se termina aici.

  Chinezii de la TaiG si Pangu au realizat sume serioase de bani prin lansarea solutiilor de jailbreak iOS 8, astfel ca progresul privind lansarea solutiei de jailbreak iOS 8.2 probabil nu va mai dura mult, zeci de milioane de utilizatori din lumea intreaga asteptand lansarea sa in momentul de fata. Din pacate nu va pot spune ca solutia de jailbreak iOS 8.2 va fi lansata astazi, maine sau intr-o saptamana, dar stim ca hackerii lucreaza la ea, au o serie de exploit-uri pe care incearca sa le transforme intr-o solutie de jailbreak si probabil nu vor mai pierde mult timp cu dezvoltarea.

  Ca sa fiu complet sincer, daca ar fi sa ghicesc, as spune ca iOS 8.2 jailbreak va fi disponibil in cursul lunii viitoare, intr-un moment sau altul, totul pentru ca acele companii din China care fac bani de pe urma utilizatorilor solutiilor de jailbreak sa continue sa aiba profit. Acestea fiind spuse, pe masura ce informatii noi privind solutia de iOS 8.2 jailbreak vor fi disponibile, va voi anunta in consecinta.

6 COMENTARII