Apple Watch – iata un motiv pentru care nu il vei putea cumpara in ziua lansarii

Apple Watch stoc lansare

  Apple Watch va fi disponibil in cantitati extrem de limitate in perioada lansarii, Apple a facut acest lucru cat se poate de clar, iar in aceasta idee a luat o decizie care cu siguranta va supara un numar foarte mare de viitori clienti, insa acest lucru conteaza mai putin acum, din moment ce decizia a fost luata si exista sanse minime ca sa fie schimbata in viitorul apropiat. Mai exact, se pare ca Apple intentioneaza sa vanda Apple Watch in magazinele sale doar in baza unei rezervari facute online pentru proba sau cumparare, astfel ca persoanele care vor vizita un Apple Store in perioada lansarii nu vor putea cumpara noul ceas inteligent al celor din Cupertino.

  Informatia vine din documentatia creata de catre Apple pentru angajati in vederea lansarii Apple Watch, acolo compania americana specificand foarte clar faptul ca viitorii sai clienti vor avea posibilitatea de a proba un Apple Watch in magazine daca asteapta la rand, insa nu vor putea cumpara produsul dupa proba. Cei interesati vor trebui sa faca o rezervare online pentru un anumit model al Apple Watch pe care il vor putea primi acasa sau ridica dintr-un magazin dupa o proba, insa daca in perioada lansarii vor vizita un Apple Store fara o rezervare, nu vor putea achizitiona produsul.

  Strategia celor de la Apple este diferita inclusiv de cea folosita pentru terminalele iPhone, care au in general probleme foarte mari de disponibilitate in perioada lansarilor, insa in cazul Apple Watch stocurile sunt mult mai mici, asa ca aceasta este singura optiune pentru a nu tine oameni nemultumiti la cozi lungi in fata magazinelor.