TinyUmbrella 8.2.0.60 update este disponibil

TinyUmbrella 8.2.0.48

  TinyUmbrella salveaza SHSH-uri pentru iOS in vederea utilizarii viitoare pentru a efectua un restore terminalelor noastre, iar in cursul noptii trecute creatorul programului a lansat versiunea 8.2.0.60 care are menirea de a rezolva unele probleme care generau mari batai de cap pentru utilizatorii din lumea intreaga. Mai exact, acum TinyUmbrella ar trebui sa functioneze 100% corect inclusiv pe calculatoarele care au instalat un sistem de operare pe 64 de biti, o multitudine de utilizatori reclamand diverse probleme in tentativele de a folosit programul in aceste sisteme de operare avea drept rezultat erori cu imposibilitatea de a salva SHSH-urile.

I’ve received many error reports from folks that think they are on 64 bit iTunes. You can do a quick check for yourself to verify. If your iTunes directory exists in ?:\Program Files (x86)\iTunes then you have the 32 bit version of iTunes. Period. What has worked in most of these cases has been to completely remove Apple-related programs and start fresh from the real 64 bit (new) iTunes installation. I’m looking into alternatives to make this simpler for the users. Stay tuned for more fixes and updates.

  Mai sus aveti intreaga descriere facuta pentru aceasta actualizare lansata pentru TinyUmbrella, astfel ca un trebuie sa va asteptati la vreo “minue” in ceea ce priveste o functionalitate noua implementata pentru program, deoarece totul se rezuma la simpla rezolvare a problemelor de functionare existente. TinyUmbrella este disponibila pentru descarcare de aici.