Apple le cere dezvoltatorilor sa-si trimita aplicatiile Apple Watch pentru publicare in App Store

aplicatie apple watch

  Apple Watch va fi lansat pe 24 aprilie de catre compania Apple in App Store, iar pana recent compania Apple nu le-a permis dezvoltatorilor sa isi trimita aplicatiile in vederea publicarii in App Store inaintea aparitiei ceasului, insa totul se schimba incepand din aceasta seara. In aceasta idee, toti cei care isi pregateau aplicatiile cu suport pentru Apple Watch isi pot trimite creatiile la angajatii Apple in vederea analizarii pentru publicare in App Store inaintea datei de 24 aprilie, ele trebuind sa fie disponibile pentru utilizatori in numar cat se poate de mare.

It’s time. Apple Watch will be available to customers on April 24. Prepare and submit your WatchKit app, icon, screenshots, and description for review now. Update Xcode to the latest release of Xcode 6, which includes iOS 8.2 SDK with WatchKit, and use these guidelines and best practices to optimize your WatchKit app.Get details and resources for designing a WatchKit app and follow the requirements outlined in the Apple Watch Human Interface guidelines.

  Avand in vedere ca aplicatiile care vor fi rulate in Apple Watch trebuie incluse in arhivele aplicatiilor disponibile in App Store, oricine are o aplicatie pentru Apple Watch are in mod automat si o aplicatie pentru iPhone sau iPad, actualizarea pentru aplicatia normala incluzand si aplicatia pentru ceas. Avand in vedere ca procesul de aprobare al unei aplicatii pentru distributie prin App Store dureaza chiar si pana la doua saptamani, este normal ca Apple sa ceara inca de acum trimiterea aplicatiilor pentru ceasul sau, astfel ca intr-o luna va fi suficient timp pentru analizarea si publicarea lor.

2 COMENTARII