Iata de ce iPhone 6 Plus este cel mai bun smartphone pentru facut poze

iPhone 6 Plus camera

  iPhone 6 Plus este smartphone-ul cu cea mai buna camera pentru inregistrat poze de catre utilizatorii obisnuiti, camera sa de 8 megapixeli cu stabilizator optic de imagine fiind laudata de catre expertii de la DPReview pentru a doua oara in 6 luni de zile, ea obtinand acelasi punctaj mare precum camera utilizata in iPhone 6. Republicand un top actualizat al smartphone-urilor care au cele mai bune camera, expertii sustin ca iPhone 6 Plus ramane in top si este recomandat utilizatorilor care au nevoie de un terminal de acest gen, Nexus 6 fiind recomandat pentru cei care inregistreaza imagini raw si le place sa le editeze in terminal.

  Acum probabil veti aduce in discutie Samsung Galaxy S6 si da, el nu este prezent in topul facut de catre cei de la DPReview deoarece smartphone-ul nu a fost inca lansat pe piata si ei nu au primit un terminal de test de la producator, deci nu pot oferi informatii cu privire la dispozitiv, cel putin deocamdata. Chiar si asa, iPhone 6 si iPhone 6 Plus au lasat in umbra Nexus 6, Sony Xperia Z3, Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 1520, HTC ONE M8 si majoritatea terminalelor lansate inaintea lor, insa acest lucru era de asteptat, el fiind prezentat si anul trecut in cadrul aceluiasi top.

  Cei de la DPReview lauda capacitatea camerei iPhone 6 Plus de a inregistra poze grozave in majoritatea nivelurilor ISO, lauda capacitatea de a inregistra poze HDR, functiile slow motion, stabilizatorul optic de imagine si functia panorama, sustinand ca terminalul inregistreaza poze mai bune decat multe smartphone-uri competitoare cu camere de 13 megapixeli.

  Voi ce parere aveti? Sunt meritate laudele ?