Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 – testul de viteza cu rezultat surprinzator (Video)

  Samsung Galaxy S6 a fost comparat recent cu iPhone 6 pentru a testa viteza de reactie a celor doua terminale si in clipul video de mai sus aveti prezentata intreaga “actiune”, ea fiind gandita pentru a oferi un rezultat cat se poate de relevant pentru modul in care vor functiona cele doua dispozitive in lumea reala. Mai exact, vorbim despre un test in care o multitudine de aplicatii sunt deschise si utilizate subit, plus o verificare a navigarii pe internet direct din terminale, Samsung Galaxy S6 avand castig de cauza, dupa cum probabil va asteptati.

  Veti observa in clipul video de mai sus ca Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 sunt egale pana intr-un punct in care Flipboard incarca greu informatiile pe terminalul Apple, insa partea interesanta este ca produsul celor din Cupertino reuseste sa ajunga din urma smartphone-ul Samsung, dar asta numai pentru a pierde in final in fata sa. Diferenta in timpii de test pentru Samsung Galaxy S6 si iPhone 6 este de numai 8 secunde, insa ea exista si faptul ca este mica nu face victoria terminalului Samsung mai putin importanta, asta desi unii ar spune ca diferenta nu este sesizabila in viata reala si acest lucru este adevarat.

  Daca in toamna iPhone 6 umilea Samsung Galaxy S5 intr-un test de performanta similar realizat de catre un website american, iata ca acum Samsung Galaxy S6 nu umileste iPhone 6, dar dovedeste ca este mai rapid decat el in deschiderea aplicatiilor, un punct slab al acestora fiind deasemenea evidentiat de catre Flipboard si conectivitatea la internet.