Prima Pagina Apple Apple Watch si un record de vanzari asteptat in weekend-ul lansarii

Apple Watch si un record de vanzari asteptat in weekend-ul lansarii

Lansare Apple Watch Romania

  Apple Watch urmeaza sa fie lansat pe data de 24 aprilie in 9 tari de pe glob, cu o sesiune de precomenzi ce urmeaza sa fie initiata pe data de 10 aprilie, compania americana avand asteptari foarte mari in ceea ce priveste vanzarile noului sau ceas. Mai exact, analistii americani se asteapta ca Apple Watch sa inregistreze vanzari de 1 milion de unitati in weekend-ul lansarii, o cifra mult mai mare decat vanzarile unor modele de ceasuri competitoare pentru intregul an 2014, asa ca ramane de vazut daca “obiectivul” va fi atins.

  Cifra este calculata in baza numarului total de posesori de terminale iPhone care exista in lumea intreaga, analistii asteptandu-se ca un procent serios din acestia sa cumpere noul ceas, desi nu vorbim despre un produs chiar atat de necesar pentru un utilizator de smartphone. In aceasta idee, analistii se asteapta la vanzari de 300.000 de unitati in primele 24 de ore de disponibilitate, adica o treime din vanzarile lansarii ar trebui sa fie inregistrate in primele 24 de ore, restul pana in ziua lansarii si in cele doua zile anterioare ei.

  Desi Apple ar putea avea 1 milion de unitati in total pentru weekend-ul lansarii, ramane de vazut daca utilizatorii vor fi interesati sa cumpere atat de multe ceasuri si, ca sa fiu complet sincer, cifra mi se pare a fi complet nerealista in momentul de fata. Desi Apple Watch genereaza interes in randul utilizatorilor din lumea intreaga, nu foarte multi vor fi dispusi sa cheltuiasca sutele de dolari cerute de catre Apple pentru produse, asa ca estimarea initiala pentru vanzari ar putea fi cu mult gresita.

 • KlaudiNhO

  record de vanzari unde ??? ca e primul model … peste celelalte smartwach uri normal ca va fi ca asta e Apple

 • E record pentru toti, nu pentru Apple.

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Nu cred ca pretul va conta atat de mult in Occident, ci lipsa (relativa) de utilitate si traditionala lipsa de incredere intr-un produs atat de nou.
  Probabil multi asteapta primele impresii inainte de a face o investitie intr-un gadget care pana acum (folosind alte platforme) nu a impresionat prea multa lume.
  Sincer, si daca as avea banii, nu mi-as lua acum ceasul. Cred ca abia a 3-a sau a 4-a generatie va functiona asa cum ne-am dori.

 • Luc73

  Eu zic ca Apple o sa o ia in barba.

 • logOfff

  mie greu sa cred ca vor vinde 1mil! Dar au sanse sa vanda pe aproape. Apple stie sa faca markentig, iar promovarea ceasului ca un accesoriu vestimentar si nu pentru utilitatea lui prinde la cei multi. O sa aflam in curand ca multe lume il poarta fara sa m-ai il incarce doar ca accesoriu. Nu vad utilitatea smartwach-urilor indiferent de marca, mai ales la un pret de 1000 Euro.

 • grasuxxxl

  O sa vanda peste 1 milion deoarece este APPLE