Prima Pagina gratuit Samsung Galaxy S6 este oferit gratuit in Coreea de Sud

Samsung Galaxy S6 este oferit gratuit in Coreea de Sud

Samsung Galaxy S6 spatiu

  Samsung Galaxy S6 este cel mai nou smartphone high-end al companiei coreene Samsung si desi foarte multi utilizatori din lumea intreaga si-l doresc, unii coreeni norocosi vor primi o unitate gratuita din partea celor de la Samsung. Cum este posibil acest lucru? Ei bine cei de la Samsung au intrat intr-un parteneriat cu operatorul coreean SK Telekom pentru a oferi un Samsung Galaxy S6 gratuit oricarei persoane care foloseste un Samsung Galaxy S lansat cu foarte multi ani in urma.

  Promotia este derulata doar in Coreea de Sud si conform operatorului de telefonie mobila in tara exista nu mai putin de 17.000 de persoane care folosesc in continuare un Samsung Galaxy S original, deci nu vorbim despre o pierdere foarte mare pentru coreeni. Problema pentru Samsung este ca valoarea brand-ului Samsung Galaxy S6 se dilueaza cu campanii de acest gen initiate chiar inainte ca produsul sa fie lansat oficial si sa treaca de prima runda de vanzari, insa coreenii au avut intotdeauna idei de acest gen fara a tine cont de felul in care sunt ele percepute.

  Daca ne gandim ca Samsung ofera telefoane sau tablete la achizitionarea de televizoare, frigidere sau alte electrocasnice, atunci putem sa intelegem de ce incasarile si profitul diviziei mobile a companiei s-au injumatatit.

 • Pingback: Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 - comparatie detaliata (Video) | iDevice.ro()

 • V.P

  Foarte tare !! In timp ce Apple distruge iPhone-urile clientilor fideli prin update-uri criminale pentru a cumpara ultimul model Samsung rasplateste fidelitatea clientilor oferind ultimul model gratis .
  Felicitari Samsung !!

  @zaone tot aici ajunge si Apple ,copiaza cam tot dar nu acum , peste doi ani sa uite lumea iar atunci o sa slavim practica Apple ;))))))) .
  https://www.idevice.ro/2015/03/30/apple-iti-cumpara-terminalul-android-blackberry-sau-windows-phone-oferind-reducere-pentru-iphone/

 • Andrei Rotaru

  Este totul doar o strategie de marketing. De exemplu o cunostiinta si-a cumparat o Skoda Octavia acum multi ani si a facut reviziile numai la reprezentanta, cand a facut 1 milion de Km cu masina, cei de la Skoda i-au oprit-o si i-au dat noul model de Octavia, ati crede ca cei de la Skoda au pierdut, dar nu, in tot acel timp in care datea banii la revizii s-au strans la bani de putea sa isi cumpere alta masina noua. Deci free marketing.

 • 1 milion de kilometri? E cam… :)))

 • viorelgn

  Toate sunt strategii de marketing. Asa se face.

 • lucian84

  Nu este greu sa faci un milion de km dacă îți faci servisul la timp !!! Dar totodata si Skoda si-a făcut reclama cu mașina care a mers 1 milion de km. Deci câștig de ambele părți.

 • Andrei Rotaru

  Persoana face “naveta” Romania-Spania.