Samsung Galaxy S6 este oferit gratuit in Coreea de Sud

Samsung Galaxy S6 spatiu

  Samsung Galaxy S6 este cel mai nou smartphone high-end al companiei coreene Samsung si desi foarte multi utilizatori din lumea intreaga si-l doresc, unii coreeni norocosi vor primi o unitate gratuita din partea celor de la Samsung. Cum este posibil acest lucru? Ei bine cei de la Samsung au intrat intr-un parteneriat cu operatorul coreean SK Telekom pentru a oferi un Samsung Galaxy S6 gratuit oricarei persoane care foloseste un Samsung Galaxy S lansat cu foarte multi ani in urma.

  Promotia este derulata doar in Coreea de Sud si conform operatorului de telefonie mobila in tara exista nu mai putin de 17.000 de persoane care folosesc in continuare un Samsung Galaxy S original, deci nu vorbim despre o pierdere foarte mare pentru coreeni. Problema pentru Samsung este ca valoarea brand-ului Samsung Galaxy S6 se dilueaza cu campanii de acest gen initiate chiar inainte ca produsul sa fie lansat oficial si sa treaca de prima runda de vanzari, insa coreenii au avut intotdeauna idei de acest gen fara a tine cont de felul in care sunt ele percepute.

  Daca ne gandim ca Samsung ofera telefoane sau tablete la achizitionarea de televizoare, frigidere sau alte electrocasnice, atunci putem sa intelegem de ce incasarile si profitul diviziei mobile a companiei s-au injumatatit.