Prima Pagina iPhone 6 Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 – comparatie detaliata (Video)

Samsung Galaxy S6 vs iPhone 6 – comparatie detaliata (Video)

  Chiar daca Samsung ofera Samsung Galaxy S6 gratuit in Coreea de Sud, in Romania va trebui sa cumparati terminalul si in aceasta idee va trebui sa stiti cat de diferit este el fata de iPhone 6 si daca merita cumparat in locul smartphone-ului companiei Apple. In aceasta idee avem comparatia din clipul video de mai sus, ea fiind conceputa pentru a ne prezenta toate detaliile in legatura cu Samsung Galaxy S6 si iPhone 6, astfel incat alegerea unuia sau a altuia dintre ele sa fie mult mai usoara pentru orice utilizatori.

  Samsung Galaxy S6 are un design similar cu cel al iPhone 6 si acest lucru elimina din multe puncte de vedere argumentul design-ului mai bun al unuia sau al altuia, asa ca alte doua aspecte foarte importante sunt performantele si rezistenta la impact in cazul accidentelor. Samsung Galaxy S6 este mai rapid decat iPhone 6, dar nu cu atat de mult precum ati crede, iar in ceea ce priveste rezistenta terminalul celor din Coreea de Sud ar trebui sa aiba un avantaj in fata produsului celor din Cupertino, dar asta doar teoretic, deocamdata.

 • V.P

  Pana la urma senzorul de amprenta si deblocarea functioneaza impecabil pe S6 , pare ca bate iPhone-ul in rapiditate ,,

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Nu ne intereseaza. Asteptam iPhone 6s, care va da fum clonei.
  Sa-l cumpere Georgica, e pentru el

 • amfetamin

  Daca acum,fara flipboardul ala tampit,ii da in freza iphone 6 cu 1.4 ghz dual-core si 1gb ddr3,nici nu-mi vine sa ma gandesc ce va face 6S-ul cu tri-core pe 14 nm de 1.5 ghz si 2 gb ddr4! Va da de pamant si cu galaxy s7.

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  E din cauza ecranului, nu ai vazut ce au scris roboteii?

 • Tiby

  Ce porcarie, chiar nu se poate întoarce ecranul la video?

 • V.P

  O sa vezi ca iPhone-ul 6 o sa fie batut de S6 si in alte teste iar atunci @amfetamin o sa-ti spun ca iPhone-ul are nevoi de 2GB RAM si procesor Triple poate Quad , exact cat au mare parte din telefoanele cu Android .
  Cat te-ai bate tu pentru Apple iOS-ul pentru a evolua are nevoie de hardware potent , nu te poti mintii si sa dai vina pe Flipboard-ul ala in situati in care iPhone-ul 6 a fost salvat de jocurile neoptimizate pentru S6 .
  Ce faci tu acum , aperi orbeste un iPhone depasit din toate punctele de vedere , stai linistit ca vine in toamna si randul iPhone-ului sa rupa acest dusman numit Galaxy S6 , pana atunci hai sa aflam mai multe despre el ca arata prea bine ;))).

 • logOfff

  nu prea ai fost pe la scoala recunoaste! ia explica tu cum vezi diferenta scor intre HD si FHD iphone6, respectiv ipone 6+ ??? Trebuie sa aud asta!

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Mă doare în bască de clona aia, pricepi?

 • logOfff

  raspuns matur….G

 • EuGeorge

  Lasa-l ca el e unu dintre acei oameni care cumpara Iphone doar pt ca are impresia ca va fi privit altfel in societate,ca ii va ridic rangul social.

 • iTu

  mda, georgiga da verdicte in ceea ce priveste utilizatorii iPhone. de unde sti tu ca majoritatea sau userul Fc……. care cumpara iPhone o faca in ideea pe care o susti tu???
  dar stiu tu te oftici ca avand samsung nimeni nu te intreaba: “este ultimul model”??? cine e de vina ca samsung nu trezeste asa de mult interes oamenilor ca apple???
  in ceea ce priveste acest S6 pot spune ca e primul S care imi place ca design.

 • EuGeorge

  Pt ca a zis chiar el intr-un comentariu cand era vorba de Iphone 6C,ca ala e telefon pt saraci…
  El e mare bogat ca si-a permis un Iphone 5S :))

 • EuGeorge

  logOfff Fc Valiza EPO Poarta Alba • 2 zile în urmă

  lasa ca vinde iphone plastic premium

  Răspunde

  Distribuie ›

  Fc Valiza EPO Poarta Alba logOfff • 2 zile în urmă

  Ala e pentru saraci