FACIE – una dintre cele mai cumparate aplicatii pentru selfie-uri din App Store este disponibila la REDUCERE

FACIE

  FACIE este o aplicatie despre care, probabil, multi dintre voi nu au auzit, insa cu ajutorul sau puteti inregistra selfie-uri, autoportrete, in cateva secunde si le puteti transforma in poze grozave. Aplicatia a fost pentru o buna perioada de timp pe prima pozitie in topul celor mai cumparate aplicatii din App Store Romania, deci cateva sute sau poate chiar mii de persoane au considerat-o suficient interesanta, ceea ce aduce ea inedit fata de alte aplicatii similare este posibilitatea de a aplica o serie de filtre gandite pentru a imbuantati culoarea pielii a ochilor si nu doar atat.

FACIE IS A FAST AND FUN WAY TO SHARE EXQUISITE SELFIES AND PORTRAITS WITH THE WORLD.  WE CREATED A UNIQUE COLLECTION OF POWERFUL FILTERS AND TOOLS, ENTIRELY DESIGNED TO BRING SELFIES TO PERFECTION IN SECONDS. MIX THE MAGICAL FACE FILTERS TOGETHER AND ACHIEVE THE LOOK YOU WANT. APPLY DIFFERENT COMBINATIONS OF FILTERS FOR EACH FACE IN THE PICTURE!

  Practic folosind FACIE poti inregistra un selfie si poti face o poza care sa te faca sa arati cu adevarat interesant sau interesanta, totul multumita filtrelor pe care le poti aplica direct din aplicatie. FACIE este disponibila pentru DOWNLOAD in App Store intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch.