Prima Pagina Apple Apple Watch – Apple anunta data si ora la care vor incepe...

Apple Watch – Apple anunta data si ora la care vor incepe precomenzile

Apple Watch ora precomanda

  Apple Watch a fost prezentat de catre compania Apple pe 9 martie si a atunci am aflat ca el urmeaza sa fie disponibil pentru recomanda incepand din data de 10 aprilie in 9 tari de pe glob, iar astazi Apple a anuntat si ora la care va fi disponibil produsul pentru precomanda. Conform informatiile disponibile pe website-ul Apple, Apple Watch urmeaza sa poata fi precomandat de catre persoanele interesate incepand cu ora 00:01 a zilei de 10 aprilie, dar aici vorbim doar despre SUA, deoarece in Europa orele sunt complet diferite.

  Conform companiei americane, europenii vor putea precomanda Apple Watch din cadrul website-ului sau incepand cu ora 09:01 a zilei de 10 aprilie, aceasta fiind ora obisnuita la care produsele noi sunt incluse in magazinul online ca fiind disponibile pentru precomanda. Pentru Romania vorbim despre ora 10:01 pentru a face precomanda in magazinul online Apple al altei tari, iar deocamdata in tara noastra nu se stie cand urmeaza sa fie lansat produsul in magazinele resellerilor celor din Cupertino.

 • Radu

  Cand o sa apara watch 2 in sua, or sa lanseze si la noi primul model 🙁

 • unixes

  Eu zic ca ar fi bine sa nu deschida Apple niciodata un store in Romania, avand in vedere ca majoritatea romanilor se plang ca iPhone-ul sau watch-ul sunt pres scumpe. Oricum mare profit nu face in Europa orientala.

 • rundown

  Europa orientala?:)) prietene sa crap daca inteleg unde bati. Adica apple nu face bani cu Apple store-urile din Turcia sau la ce te referi cu Europa orientala? Ca romania numa in orient nu e :))

 • vali

  daca o sa fie SIRI in lb romana…este practic…….apple..scumpe..?? ok cumparati lg samsung…si alte androisme