Prima Pagina Noutati Un numar impresionant de manageri Samsung au parasit compania din cauza rezultatelor...

Un numar impresionant de manageri Samsung au parasit compania din cauza rezultatelor financiare slabe

Samsung logo featured

  Incasarile si profitul companiei Samsung au scazut serios in ultimul an de zile din cauza vanzarilor foarte slabe ale terminalelor Android vandute in lumea intreaga, iar acest lucru a afectat oamenii care au gandit strategiile gresite ale companiei coreene. Conform informatiilor oficiale publicate de catre Samsung pentru rezultatele sale recente, numarul managerilor angajati in diversele sale divizii a scazut cu 177 de oameni in doar 8 luni de zile, in momentul de fata peste 1040 de manageri fiind angati de catre companie in diverse parti ale globului.

The number of unregistered executives at the world’s top smartphone and memory chipmaker had stood at 1,219 in the quarter ending in September 2014, according to the company’s half-yearly report filed with the Financial Supervisory Service (FSS), the country’s financial regulator. The figure, however, fell by 177 to 1,042 as of the end of last month, of which 25 percent, representing 44 C-suite members, were from the firms’ mainstay mobile division, Samsung’s latest business report submitted to the FSS showed.

  Desi nimic nu a fost confirmat oficial, se pare ca majoritatea angajatilor si-au dat demisia din posturile pe care le detineau in cadrul Samsung, deci nu vorbim despre concedieri in masa, ci despre persoane care si-au parasit singure posturile. Samsung avea peste 1200 de manageri la jumatatea anului trecut si numarul mare de persoane care au creat strategii de provomare si lansare a produselor pare sa fi ajutat compania coreeana sa isi sporeasca vanzarile in ultimele luni, asa ca poate oamenii noi vor veni cu idei mai bune pentru viitor.

 • Bianca

  Parca se numește iDevice.ro nu sDevice.ro. Ce sunt cu atâtea știri despre Samsung? Ce tot arati cu degetul spre ei ca iphone umilește samsung, ca pleacă lumea de la companie, etc. Eu vreau sa vad mai multe știri despre idevice-uri, despre aplicații bune ce merita descărcate, construiește știri unde sa ia parte lumea, sa aibă o contribuție constructiva ca de exemplu cum am mai văzut pe alte site-uri What’s on my iPhone?, lumea sa spună: eu folosesc aplicația X pentru ca ma ajuta la aia, eu am aplicația Y ca e mai ușor de făcut, altul vine cu o adăugare și spune ca cu aplicația X e mai dificil, uite aplicația Z face lucrul mai ușor și tot asa cu subiecte despre muzica, video playback, editare foto, jocuri și aplicații utilitare, nu doar sa ne scoatem ochii și sa ne batem în piept ca iphone-ul este mai bun. La critica toți suntem buni dar la pus mana de la mana sa construim ceva mai greu. Mai lasă samsung în treaba lui și scrie știri serioase și nu le mai repeta cu titluri diferite sa ai feed zilnic: @zaone. Mulțumesc. O seara buna!

 • KlaudiNhO

  Cam da …. nu mai e ce era , cine cumpara apple vrea informatii nu teste si parateste pentru samsugari

 • costel

  Eu unu nu cred o iotă

 • criss216261

  Bianca fff bn!