Apple anunta cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad

DomiNations

  V-am vorbit zilele trecute despre aplicatia gratuita a saptamanii si cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPhone, astfel ca astazi vorbim despre cea mai buna aplicatie a saptamanii pentru iPad recomandata de Apple. DomiNations este aplicatia aleasa de catre cei din Cupertino pentru promovare in cursul saptamanii urmatoare in App Store si dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, vorbim despre un joc de strategie cu o actiune extrem de antrenanta care va poate tine ocupati cateva ore bune.

  Conform dezvoltatorilor sai, jocul a fost creat de catre oamenii care au conceput jocurile Civilization II sau Rise of Nations, iar in DomiNations noi vom avea controlul asupra unei natiuni pe care trebuie sa o ghidam spre glorie pe parcursul multor veacuri. Mai exact, noi va trebui sa ghidam o civilizatie intreaga in evolutia sa de la epoca de piata si pana in era moderna, diverse tehnologii, cladiri, dar si unitati militare fiindu-ne puse la dispozitie pentru a putea evolua rapid si eficient in acest titlu.

DomiNations is an epic combat strategy game of advancement, exploration, and conquest from legendary game designer Brian Reynolds (Civilization II, Rise of Nations). Choose your Nation from among the greatest civilizations of the world, and lead it to ultimate victory throughout all of human history – from the Stone Age to the Space Age! Build a capital city, train your army and dominate rival Alliances to become the most powerful ruler on the planet!

  La inceputul jocului vom avea posibilitatea de a alege intre natiunile : britanica, romana, chineza, germana, franceza, japoneza sau greaca, iar pentru fiecare dintre ele vom putea urma cursul istoriei intr-o forma cat se poate de apropiata de cea reala. Practic vorbim despre un joc de strategie foarte complex pe care il putem juca direct pe iDevice-urile noastre, totul intr-un format gandit special pentru ecranele tactile, astfel ca vom avea parte de o experienta extraordinara de joc oricand dorim.

  • CHOOSE your Nation to reap the rewards, special powers, and unique units of the British, Romans, Chinese, Germans, French, Japanese, or Greeks
  • ADVANCE through the Ages of human history and unlock the secrets of technologies like Cavalry, Gunpowder, and Flight
  • JOIN an Alliance and co-operate to crush enemies from around the globe
  • RECRUIT the most storied Generals from antiquity, including Alexander, Cleopatra, and Napoleon
  • BUILD the Wonders of the World, from the Pyramids to the Statue of Liberty, to increase your glory
  • CONQUER the World in single-player campaigns from the Fertile Crescent to the Peloponnesian War!

  DomiNations este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.