Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Tangent

  Aplicatia gratuita a saptamanii este anuntata in fiecare zi de vineri de catre compania Apple, astfel ca acum vorbim despre un nou titlu care este promovat de catre compania americana pentru noi si care poate fi descarcat gratuit. Tangent este aplicatia aleasa de catre Apple, ea oferindu-ne posibilitatea de a edita pozele intr-un mod foarte interesant cu ajutorul filtrelor gandite de catre dezvoltatori pentru noi.

  Prin intermediul a zeci de filtre foto disponibile in aplicatie, noi putem edita aproape orice aspect al imaginilor, efectele gandite pentru fiind complet diferite de cele disponibile in alte aplicatii asemanatoare, sau in aplicatia nativa Poze imbunatatita de catre Apple incepand cu iOS 8. In total aplicatia ne pune la dispozitie peste 350 de combinatii de culori, plus o gama extrem de diversificata de modele care pot fi aplicate peste pozele originale, totul fiind disponibil intr-o interfata intuitiva care ne pune butoanele exact acolo unde avem nevoie de ele.

Tangent provides infinite opportunities to transform your photos into amazing works of art that can be shared and enjoyed, no matter what your level of artistry. It’s an incredibly easy way to elevate your photos into a new realm of creative expression. Simply snap a shot or upload a photo from your Camera Roll and let your imagination take over. Select from a toolbox of dazzling frames, shapes, patterns, fills and blends, then apply.

  Conform dezvoltatorilor sai, aplciatia are 35 de stiluri personalizabile, 70 de forme versatile(26 disponibile gratuit) si 68 de tipare pe care le putem aplica peste fundalul pozelor, astfel incat rezultatul final este o poza extrem de interesanta pe care prietenii vostri o vor aprecia pe retelele de socializare.

  • 35 easy-to-use, fully customizable styles that professionally combine shapes, patterns and blends for an amazing look
  • 70 versatile shapes (26 out of the box)
  • 68 background patterns (22 out of the box)
  • 350 stunning combinations of blends and colors
  • Exclusive art packs by Neal Dieker
  • Simple-to-use slider lets you adjust colors and opacity
  • Completely scalable–rotate, zoom, drag and resize
  • Unlimited combinations of shapes, patterns, and blends that will completely transform any photo into a work of art
  • Share instantly on Facebook, Twitter and Instagram

  Tangent este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.