Castigatori – Concurs: Castiga 5 carcase personalizate de la iDevice.ro si MrCase.ro!

idevice logo mare optimizat

  Avand in vedere ca Pastele se apropie, cu pasi repezi, astazi iDevice.ro si MrCase.ro va fac un cadou de “iepuras” ce consta in 5 carcase pentru iPhone  personalizate, direct de catre voi, alese din multitudinea de carsase cu mesaje din magazinul online al sponsorului nostru. Compatibile cu iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, carcasele pot oferi o cu totul alta “fata” pentru terminalele voastre, mesajele personalizate putand fi alese din lista oferita de catre magazin.

  Pentru acest concurs cei de la MrCase.ro ne pun la dispozitie 5 vouchere cu ajutorul carora puteti alege cate o carcasa in baza preferintelor voastre, iar pentru a participa va trebui sa:

  • dati un LIKE, SHARE Facebook sau TWEET acestui articol folosind butoanele dedicate;
  • lasati un comentariu cu textul PARTICIP.

  Ambele conditii sunt obligatorii pentru validarea in cazul in care veti fi ales castigator, deci daca nu indepliniti una sau ambele dintre conditii, nu veti putea beneficia de premiul castigat. Concursul incepe astazi, 06.04.2015 si se va incheia pe data de 11.04.2015 la ora 23:59, castigatorii urmand a fi anuntati saptamana viitoare.

UPDATE – CASTIGATORII SUNT : alex ciocana , Cristian , RobertB , Alex si Soprano. 

Scuze pentru intarzierea extragerii. Castigatorii vor fi contactati prin e-mail pentru confirmarea adresei de e-mail.

Pentru ca 3 dintre castigatori nu au raspuns e-mail-ului de confirmare a adresei, am extras alti 3 castigatori:

badmad, Lascarik, Robert-Mihai Constantinescu ;

177 COMENTARII