Apple Watch este este promovat intens de catre Tim Cook si vedetele americane

Tim Cook Apple Watch

  Incepand de saptamana trecuta compania Apple a initiat un proces de “raspandire” a Apple Watch la vedete si jurnalisti din SUA sau alte zone de pe glob, iar in cursul noptii trecute ceasul inteligent al celor de la Apple a avut parte de o indelungata aparitie in cadrul show-ului american The Voice, echivalentul emisiunii TV Vocea Romaniei. Acolo Pharrell Williams purta cu mandrie Apple Watch-ul companiei americane in timp ce isi instruia concurentii care cantau diverse piese pe scena, celebrul artist publicand mai apoi un scurt clip video Instagram in care prezenta fata Mickey Mouse creata special pentru Apple Watch.

  Pentru ca vorbim despre o vedeta atat de importanta, Apple i-a oferit un Apple Watch Edition, adica modelul din aur, astfel ca acesta ii ofera acum publicitate atat online, cat si la televizor intr-unul dintre cele mai populare show-uri din SUA, iar acest lucru nu poate fi decat benefic pentru Apple. Separat Tim Cook a fost prezent la un meci de fotbal al echipei universitatii Duke, pe care el a urmat-o, CEO-ul Apple purtand un Apple Watch din otel inoxidabil, acesta fiind vizibil in numeroasele imagini care-l surprind in timp ce se deplasa spre locul sau din tribuna.

Pharell williams apple watch

  Apple Watch are parte de atat de multa promovare in ultima vreme incat devine din ce in ce mai greu de crezut ca lumea inca nu stie de existenta sa, iar acest lucru va ajuta cu siguranta compania Apple sa aiba vanzari sustinute pentru propriul produs.

A video posted by Pharrell Williams (@pharrell) on