MORTAL KOMBAT X a fost lansat in App Store (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=_MNg2IOvpHA

  Anuntat cu cateva saptamani in urma pentru lansare, MORTAL KOMBAT X este incepand de astazi disponibl pentru descarcare din App Store, iar in clipul video de mai sus aveti prezentata versiunea pentru iPhone, iPad si iPod Touch a unuia dintre cele mai populare jocuri pentru console lansate vreodata. Dupa cum probabil va asteptati deja, MORTAL KOMBAT X a fost gandit pentru a ne oferi un gameplay similar celui intalnit in versiunea disponibila pentru atat de multe platforme, diferenta stand in faptul ca aici avem un sistem de control special gandit pentru a fi compatibil cu terminalele mobile.

  Conform dezvoltatorilor, in joc va trebui sa cream o echipa de elita pe care va trebui sa o folosim in lupte impotriva celor mai puternici luptatori ai lumii Mortal Kombat, fiecare lupta castigata aducandu-ne experienta, noi tipuri de atacuri si artefacte periculoase care ne fac luptatorii mult mai puternici. Pentru a participa la fiecare lupta ii vom avea disponibili pe celebrii Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya, Kitana, Ermac, insa si o multitudine de alte personaje cunoscute din lumea Mortal Kombat, fiecare avand miscarile speciale pe care le cunosatem deja, combinatiile de taste fiind similare in acest caz.

Experience the over-the-top, visceral fighting of MORTAL KOMBAT X!
Bring the power of next-gen gaming to your mobile and tablet device with this visually groundbreaking fighting and card collection game. Assemble an elite team of Mortal Kombat warriors and prove yourself in the greatest fighting tournament on Earth. Create your own team of Mortal Kombat fighters and lead them into battle to earn experience, new special attacks, and powerful artifacts. Collect Mortal Kombat veterans like Scorpion, Johnny Cage, Sub-Zero, Sonya, Kitana, Ermac, and many others.

  Separat de personajele clasice pe care le cunoastem, jocul contine si cateva personaje noi, dar si noi fatalitati pe care le putem face pentru a distruge inamicii ce ne stau in fata, grafica gandita de catre dezvoltatori fiind suficient de buna pentru a face titlul extrem de atractiv pentru orice jucator. In final avem si un modul multiplayer care ne permite sa concuram online cu jucatori din intreaga lume, luptele castigate de catre noi aducandu-ne puncte care cresc rangul factiunii noastre in leaderboard-urile globale, diversi aliati fiind deasemenea disponibili pentru chemare in ajutor.

Mortal Kombat X brings its trademark Fatalities and X-Rays to mobile, with stunning graphics, these over the top moves punch you right in the guts. Compete with other players in Faction Wars, an online competitive mode where players engage other player teams.  Rank up in your own Faction’s leaderboard to earn weekly prizes. Find other players to be your Ally. Borrow a kombatant and strike a decisive blow against your enemies.

  MORTAL KOMBAT X este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.