Apple Watch – sute de persoane asteapta la coada Apple Store-urilor inaintea deschiderii precomenzilor

Apple Watch masa magazin APple

  Apple Watch va fi disponibil pentru precomanda din Apple Store Online si va putea fi probat in Apple Store-urile din 9 tari, iar sute de persoane asteapta deja la cozi lungi in fata magazinelor companiei americane, dupa cum puteti vedea deja din imaginile acestui articol. Cozile s-au format initial in Australia, insa se pare ca inclusiv in Europa sau SUA exista un numar mare de persoane incolonate pentru a proba Apple Watch in Apple Store-uri, iar interesul initial pentru ceas este impresionant si confirma estimarile privind cererea foarte mare.

  Apple a inchis deja Apple Store Online din cursul noptii trecute pentru a deschise sesiunile de precomenzi pentru Apple Watch si a initia vanzarile pentru MacBook 12 inch, Apple urmand a il deschide in intreaga lume incepand cu ora 10:00, ora Romaniei. Desi ati putea crede ca Apple Watch nu este interesant pentru majoritatea lumii, realitatea este ca foarte multi posesori de terminale iPhone sunt cel putin interesati sa probeze ceasul intr-un Apple Store, iar vanzarile initiale vor fi probabil pe masura interesului vizibil in imaginile acestui articol.

  In ceea ce priveste MacBook 12 inch, se pare ca el va fi indisponibil pentru achizitie in multe Apple Store-uri, insa online oricine il va putea precomanda pentru a il primi acasa in perioada urmatoare, stocurile initiale fiind extrem de restranse.

https://twitter.com/quattro_300/status/586301611523371009

https://twitter.com/jeremybank/status/586324255073140736