iOS 8.3 si autonomia bateriei

iOS 8.3 autonomie baterie

  iOS 8.3 a fost lansat cu doar cateva zile in urma de catre compania Apple pentru iphone, iPad si iPod Touch, el aducand o multitudine de schimbari importante pentru utilizatorii din intreaga lume, dupa cum v-am spus deja intr-un articol anterior. Tot intr-un articol dedicat v-am vorbit si despre problemele iOS 8.3, acestea fiind destul de multe, in special cu sistemul Touch ID, insa printre toate acestea exista si o parte buna deoarece autonomia bateriei nu este afectata de instalarea acestei actualizari pentru terminalele noastre.

iOS 8.3 si autonomia bateriei

  Dupa cum v-am spus in repetate randuri de-a lungul testarii versiunilor beta ale iOS 8.3, autonomia bateriei iPhone, iPad si iPod Touch-urilor a fost serios imbunatatita de catre compania Apple si acest lucru a fost resimtit de catre o multitudine dintre persoanele care au facut upgrade. Desi v-am spus ca dezactivarea 3G va poate aduce pana la 2 ore de utilizare suplimentare pentru terminalele voastre, imbunatatirea autonomiei bateriei in iOS 8.3 este resimtita chiar si fara a folosi aceasta functie legata de conectivitatea GSM.

  Avand in vedere ca iOS 8.2 a generat o multitudine de probleme in ceea ce priveste autonomia bateriei, era normal ca in iOS 8.3 ele sa fie rezolvate fara ca utilizatorii sa intreprinda vreo actiune separata de actualizarea sistemului de operare, asa ca sunt curios ce experienta ati avut voi dina cest punct de vedere.

46 COMENTARII

  1. Salutare . Am un 4s si am făcut update prin Ota , dar nu Îmi arată funcția Voice sa pot dezactiva 3G . Ii dau instalare din iTunes , ce sa fac ?

  2. iPhone 6 Plus – 6:38 utilizare, 15:42 scos de la incarcat si inca 62 baterie. Tinut 3G deschis 2-3 ore. Ce poti vrea mai mult?

  3. Autonomia bateriei nu s-a schimbat, pot spune ca este identică ca si pe iOS 8.2 dar in schimb au apărut alte probleme pe lângă cele vechi. A reapărut lag-ul la apel, se blochează ecranul, …..

  4. De ce telefoane premium tot vorbiți? De la iPhone 5 la care rama de aluminiu se făcea zob, adio telefoane premium. Din păcate au rămas anumiți fani care refuza sa se trezească la realitate, iPhone si iOS au decăzut foarte mult, sunt mai importante ceasurile (ambitia lui Tim Cook care vrea sa creadă lumea ca este un vizionar ca Steve Jobs).

  5. La iPad mini 3 am făcut update prin iTunes (restore si update) iar bateria nu tine mai mult ci din contra scade de o ia mama naibi !!!

  6. 5s, ota update, autonomie imbunatatita si mi-a disparut lagul de la apeluri. Ce am observat, random crash la idevice si se blocheaza tastatura din cauza ad-urilor ce se tot schimba in aplicatie

  7. Mai bine rămâneam pe 8.1.3. Acum poate după doua zile de utilizare își revine și cu autonomia bateriei. Am reușit sa fac sa meargă touch id după un articol de aici deci funcționează șmecheria aia. Poate următorul update rezolva toate astea. Nu îmi vine sa cred ca au lansat asa ceva. Toți cu iphone speram și tot speram. Pana când asa? Abea aștept S6 sa îl încerc și sa arunc mărul ca îmi face zile grele. Safari crash, tastatura lag câteodată, touch id a funcționat cu o chestie destul de stupida iar bateria ca despre ea se vorbește aici scade incredibil. Câte clean restore sa ii fac sa meargă bine din prima? Ptr ce mai exista OTA dacă exista probleme la utilizarea lui și suntem sfătuiți sa facem prin itunes? Mi-am luat iphone sa îl folosesc cu tot ce am în el nu sa stau mereu la calculator sa ii fac rector când apare un update și sa pierd mereu toate și sa le reinstalez pe rand ca sa nu ii dau backup. Offfff

  8. este premium orice IPHONE…..cand a fost lansat a dat ora exacta in domeniul telefoniei…..mereu toti sau raportat/comparat cu iphone………stai daca vrei pe 2g..alegerea ta…..eu zic sa te bucuri ca ai posibilitatea de a alege 2-3-4 g……..

  9. De acord cu Bianca. In plus, aplicația Mail deține recordul la utilizarea bateriei: 20%. Anterior aveam 3-4%. Pentru prima data de la iOS 8 încoace nu mai am lag la apel si Wi-Fi funcționează corect. OTA update iPhone 5s. (Update-urile anterioare le-am făcut prin itunes pe curat si nu rezolvam problemele Wi-Fi si lag apel). Nu mai înțeleg!

  10. iPhone 4s : fără crash-uri, fluent in utilizare, autonomie crescută la baterie … per total multumit . Am avut instalat 8.3 beta după care am făcut update prin OTA la 8.3 versiunea oficială !!!

  11. 5s. Am factut update cu ITunes, de curiozitate, sa vad daca fata de alte update-uri se simte ceva, dar pentru ca toate merg bine, nu mi se pare vreo schimbare radicala.
    Un pic de lag la apel a ramas, dar parca mai mic, bateria pe care contez de regula 2 zile (lucratoare) e cam tot asa.
    In rest e fluent, nu vad niciun blocaj, crash sau alte de care aud aici pe la colegii de forum.
    Am toate motivele sa fiu multumit, asa ca gandesc pozitiv.
    Zic si eu!

  12. Pe iPhone 5 autonomia ii mai prosta , foarte proasta !
    Nu am facut bine update ul acum vreo 2 ore , aveam 91% acum mai ai 43% si scade constant . Nu m-am jucat pe telefon sau alte cele . Puțin browsing si niste YouTube .
    Nu recomand update-ul

  13. at fi putut sa faca iDildo pentru cei ca el, ca alea nu aveau nevoie de soft… si sa lase pe altii sa se ocupe de directia buna a companiei…

  14. Salut, daca ma poate ajuta cineva cu o parere cu orice. Dupa ce am facut update la ios 8.3 bateria de la telefon (iphone5) imi scade foarte rapid. Am facut update prin itunes si cand am vazut ca nu tine bateria am dat si reset ca si telefon nou din setari. Deci telefonu se incalzeste tare chiar si in aplicatia idevice si se descarca repede vazand cu ochii. Inainte aveam cam tot activat in telefon…locatiile,siri,3G si tot ma tinea bateria cam 6 ore de utilizare intensiva in jocuri….deci nu stiu ce se intampla si ce as putea face ca deja am dezactivat tot si stau pe wifi si se incalzeste numa cand il deblochez si scade 1%

  15. O prostie, nu mi se pare nicio diferenta, ba din contra, ma naspa. Detin un Iphone 5s, si il am de 3 luni(nou nout) asa ca nu pot sa zici ca bateria e uzata sau altceva. Avand 8.1 telefonu se incarca foarte repede, in jumate de ora maxim, de la 20% dau un exemplu’ se incarca full, acuma am 8.3 de la 15% e de 2 ore la incarcat si e abia 95%. Si bateria tot la fel tine cat tinea si pe 8.1, pacat ca nu pot sa mai ma intorc la 8.1.

  16. Singura problema pe care o avem majoritatea în legătură cu bateria, cu încălzirea excesiva, cu bug-uri, și ios praf este ca toți avem IPHONE.

  17. Pentru iphone 5 nu recomand update.ul, se incalzeste , bateria zboara pur si simplu …… clean instal. pe 5s 8.3 e mai ok parca decat 8.2

  18. Iphone5 cu 8.3 instalat OTA se obtin maxim 5-6 ore de usage,si am remarcat o problema cu fasaitul din difuzor indiferent ca telefonul e in standby sau in aplicatie.Trebuie pus langa ureche ca sa auzi acel fasait non-stop!Rusine Apple pentru ca o dai din lac in puț!!!

  19. Referitor la incarcarea completa,cum va dati voi seama ca bateria s-a incarcat complet?Macar in ios6 se schimba iconita de langa baterie si stiam o treaba…vai mama lor ingineri apple condusi de designeru lu peste prajit

  20. OTA Update facut pe ip6 64GB. Bateria scade foarte foarte repede. Big mistake si nu stiu cum o pot rezolva…. Astept un update nou poate se rezolva ceva.