Glide – aplicatia care aduce o functionalitate neasteptata pentru Apple Watch

Glide Apple Watch

Desi Apple Watch va fi disponibil in magazine peste mai mult de o saptamana, in App Store au inceput sa apara o multitudine de titluri care aduc diverse functii pentru viitorul ceas inteligent al companiei Apple, iar printr-o actualizare lansata astazi pentru aplicatia Glide avem parte de o functionalitate neasteptata pentru un produs de acest gen. Glide este o aplicatie care ofera posibilitatea de a trimite mesaje video catre prietenii nostri, iar dezvoltatorii sai au anuntat ca vor oferi functionalitatea din iDevice-uri in Apple Watch, astfel ca detinatorii produsului vor putea vizualiza pe micul ecran al ceasului mesajele video trimise de catre prieteni.

Introducing Glide for Apple Watch No keyboard? No problem! Get chat notifications and watch live videos right from your wrist. Reply instantly without having to take out your phone – it’s that easy!

Actualizarea pentru aplicatia Glide a fost deja lansata in App Store de catre dezvoltatorii titlului, astfel ca in momentul in care primele Apple Watch-uri vor ajunge la utilizatori, acestia vor putea vedea mesajele video trimise de prieteni chiar si pe ecranele smartwatch-urilor Apple, desi nu vor beneficia de o experienta grozava. In lipsa unei camere frontale pentru inregistrarea de imagini, utilizatorii vor trebui sa foloseasca Glide pe iPhone pentru a raspunde acestor mesaje, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.