Tim Cook este inclus in lista TIME a celor mai influenti 100 oameni de pe glob

TIME cei mai influenti 100 de oameni

Tim Cook este unul dintre cei mai apreciati presedinti de companii de pe glob, iar rezultatele financiare ale Apple din ultimii ani i-au adus o multitudine de premii, cel mai recent dintre ele fiind format din includerea sa in topul celor mai influente 100 de persoane de pe planeta, el aflandu-se intr-o lista extrem de selecta de persoane. Daca ar fi sa luam in considerare listarea facuta de catre cei de la TIME in website-ul propriu, atunci Tim Cook ar fi plasat pe pozitia a patra, insa publicatia nu ofera o numerotare pentru persoanele prezentate in topul sau.

It could not have been easy for Tim Cook to step into the immense shadow cast by the late Apple co-founder, Steve Jobs. But with grace and courage and an unabashed willingness to be his own man, Tim has pushed Apple to unimaginable profitability—and greater social responsibility. He is setting a new standard for what business can do in the world. Tim is unwavering in his support of an individual’s right to privacy and is not only embracing equality and LGBT rights but advocating for change through his words and actions.

Tim Cook a fost prezent in acest top si in anul 2012, dupa preluarea companiei Apple in urma decesiului Steve Jobs, iar anul acesta un congressman american i-a scris descrierea de mai sus care prezinta cat se poate de bine realizarile CEO-ului Apple, dar si greutatile prin care a trebuit pentru a le obtine.