Apple publica noi tutoriale video pentru Apple Watch (Video)

https://www.youtube.com/watch?v=_Zj5KisMVv8

Saptamana trecuta compania Apple a publicat o serie de tutoriale video prin care incearca sa invete viitorii posesori ai Apple Watch modalitatile prin care vor putea utiliza ceasul inteligent dupa achizitionarea din magazine, iar in cursul noptii trecute a lansat inca 4 clipuri video cu demonstratii. In acest nou set de tutoriale video compania Apple demonstreaza modul in care putem efectua apeluri telefonice, modurile in care putem controla Siri, aplicatia Muzica, dar si aplicatia Maps pentru a fi ghidati in timpul navigarii folosind sistemul dedicat de navigatie.

Interensat este faptul ca Apple le permite utilizatorilor sa foloseasca Siri pentru a efectua apeluri telefonice folosind un terminal iPhone, aceasta functionalitate nefiind prezentata pana acum de catre compania Apple in vreun material de promovare al ceasului sau. In cazul aplicatiei Muzica avem posibilitatea de a alege playlist-urile care vor fi redate, daca acestea au fost sincronizate din iPhone, iar telefonul va transfera melodiile din acea lista in ceas, insa totul in limita a 2 GB, atat cat poate stoca ceasul.

In ciuda tuturor acestor tutoriale video pentru Apple Watch, compania americana inca mai are de prezentat modalitatile de utilizare ale Apple Watch sau a aplicatiilor pentru fitness, astfel ca in perioada urmatoare vom vedea o multitudine de informatii noi despre produs.

https://www.youtube.com/watch?v=Pux_-R50Jew

https://www.youtube.com/watch?v=3SC5rktnRA8

https://www.youtube.com/watch?v=PfeOJuFdeUY