Doi colegi de camera se injunghie reciproc in urma unei discutii despre iPhone si Android

colegi apartament injunghiere

Discutiile dintre fanii iPhone si Android au fost aproape intotdeauna presarate cu injurii sau violenta fizica in rare cazuri, iar astazi vorbim despre un caz din SUA in care doi colegi de camera s-au injunghiar reciproc in urma unei discutii “aprinse” care avea la baza alegerea iPhone-ului sau a platformei Android pentru utilizare in viata de zi cu zi. In imaginea de mai sus il vedeti pe unul dintre cei doi tineri implicati in discutie si actele violente generate de catre ea, politia gasindu-l pe colegul sau intr-o balta de sange intr-o parcare din Tulsa, Oklahoma, acesta fiind transportat la spital, colegul sau ajungand in aceeasi unitate pentru ingrijiri medicale.

Two men are hospitalized after an alcohol-fueled argument began over which phone is better: iPhone or Android. Tulsa police say a woman found a man covered in blood, stumbling around the parking lot of the Evergreen Apartments around 1 a.m. When police arrived at the apartment complex, they learned that the roommates had been drinking and arguing over their mobile phones.

Acum daca va intrebati cu ce anume s-au injunghiat cei doi tineri, ei bine politia spune ca acestia au spart doua sticle de bere si s-au injunghiat cu ele, una dintre sticle fiind sparta in capul unuia dintre tineri, acesta ajungand probabil la spital cu cele mai grave rani, colegul sau fiind aparent mai putin afectat, daca este sa-l judecam dupa imaginea de mai sus. Din pacate discutii de acest gen pot degenera oricand in acte de violenta care nu isi au locul intre colegi de camera sau orice alte persoane, astfel ca incercati sa evitati sa va jigniti in discutii, indiferent cat de mult iubiti o un brand sau altul, deoarece nu merita sa va riscati libertatea intr-o lupta surda.

Police say the two men broke beer bottles and stabbed each other with them. One of the men smashed a bottle over the back of the other man’s head. Police aren’t sure who they will charge or if charges will be filed at this time. Both men are being treated at an area hospital for their injuries.