MusicButton implementeaza noi metode de a controla muzica in iOS

MusicButton

MusicButton este un tweak disponibile de zilele trecute in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem implementa noi metode de a controla muzica in iOS 8, iar imaginea de mai sus prezinta cat se poate de bine ceea ce ne ofera tweak-ul dupa instalarea in terminale. In baza descrierii facute si a imaginilor, tweak-ul functioneaza cu ajutorul plugin-ului Activator si permite afisarea unui buton care ofera acces la rapid la un sistem de control al muzicii in iOS 8, impreuna cu o lista a melodiilor disponibile in libraria audio a terminalelor noastre.

MusicButton allows the user to have access to the most crucial controls. By dragging MusicButton left/right you can quickly switch songs. By tapping you can pause or play. The user can also quickly search and select songs to play by dragging out and down off the screen.MusicButton has Activator compatibility, however it is not required. Instead, it will auto-present when music is playing. MusicButton should be compatible with all music playing services.

Butonul tweak-ului este prezent automat in interfata in momentul in care muzica este rulata de catre terminalele noastre, in restul cazurilor el fiind afisat doar in baza intreprinderii gestului care este setat in Activator. MusicButton este disponibil pentru descarcare la pretul de 1.5 dolari din repo-ul BigBoss al Cydia.