Apple anunta aplicatia gratuita a saptamanii

Pursuit of Light

Aplicatia gratuita a saptamanii este anuntata in fiecare zi de vineri de catre compania Apple, astfel ca acum vorbim despre un nou titlu care este promovat de catre compania americana pentru noi si care poate fi descarcat gratuit. Pursuit of Light este aplicatia aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarea saptamana de zile, ea fiind disponibila de ceva vreme in App Store, insa cu o popularitate moderata pana in momentul promovarii facute de catre Apple.

In baza descrierii facute de catre dezvoltatorii aplicatiei, jocul este unul de aventura a carui actiune este plasata intr-o lume misterioasa care este de fapt visul unei fetite care doreste sa gaseasca lumina si sa “evadeze” din visul care o tine prizoniera. In aceasta idee, voi veti avea rolul de a o controla pe fetita care trebuie sa depaseasca o multitudine de obstacole si pericole ascunse pentru a descoperi lumina care o ajuta sa se trezeasca si sa revina la realitate, insa misiunea voastra nu va fi usoara.

Pursuit of Light is an action adventure game set in a mystery world. The world is in the dream of a little girl. She wants to find the light and get out of the endless dream. But there are traps and dangers hidden. The player controls the little girl and guide her by the spell of moon and star to avoid the dangers and jump to the end. Pursuit of Light is a new game by Lemon Jam Studio.

Conform dezvoltatorilor, jocul este conceput sub forma a nu mai putin de 80 de niveluri, sau vise, intreaca actiune oferind o experienta de joc imersiva care este potentata de catre design-ul modern si fondul muzical de exceptie folosit de catre dezvoltatorii titlului.

  • 80 challenging dreams
  • Immersive gaming experience
  • Intuitive controls and gameplay
  • Beautiful music and design
  • Optimized for iPhones, iPods and iPads
  • Game Center support

Pursuit of Light este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store pentru urmatoarele 7 zile.

1 COMENTARIU