Jony Ive prezinta bratari Sport noi pentru Apple Watch

Jony Ive Apple Watch Milano

Ieri v-am spus ca unii vicepresedinti Apple sunt prezenti in Milano pentru a prezenta Apple Watch in tara, iar astazi aflam ca evenimentul organizat de catre compania Apple a avut un scop mult mai important decat se credea initial. Jony Ive fiind prezent intr-un final la el. Prezenta designerului principal al Apple la evenimentul din Milano a avut drept efect lansarea unor bratari Sport in culori noi pentru Apple Watch, iar in imaginea de mai jos le puteti vedea pe toate, bratara rosie aparand ieri intr-o imagine publicata de catre un fost jucator de rugby care a primit un ceas direct de la Jony Ive.

Separat de aceasta culoare rosie, Apple Watch are acum bratari sport de culoare : albastru inchis, roz deschis, galben si diverse nuante ale acestora, astfel ca toti cei care nu erau multumiti de actuala oferta de accesorii pentru accesoriile Apple Watch vor avea parte de o surpriza placuta. O multitudine de persoane importante din lumea design-ului au fost prezente la evenimentul organizat de catre compania Apple, o bna parte dintre ei fiind chemati de catre Jony Ive si Marc Newson, insa deocamdata nu se stie cand vor ajunge aceste noi accesorii in magazine pentru achizitie.

Jony Ive Apple Watch Milano 1

Avand in vedere modul extrem de agresit in care compania Apple promoveaza Apple Watch, este clar ca produsul nu a ajuns in atentia unui numar foarte mare de persoane in Italia si probabil acelasi lucru este valabil pentru restul tarilor in care compania Apple va actiona intr-un mod similar in viitor.

Jony Ive Apple Watch Milano 2

Jony Ive Apple Watch Milano 3

Jony Ive Apple Watch Milano 4