WhatsApp Messenger a inregistrat un numar record de utilizatori

WhatsApp messenger logo optim

WhatsApp Messenger este cea mai utilizata retea de mesagerie text de pe glob, iar acest lucru este adevarat de cativa ani de zile, insa recent compania WhatsApp a inregistrat un nou record de utilizatori activi lunar, astfel ca acum 800 de miliioane de persoane de pe planeta folosesc aplicatia. Informatia a fost anuntata prin intermediul paginii sale de Facebook si vorbim despre o crestere de 33% a numarului de utilizatori activi lunar fata de luna august, astfel ca reteaua continua sa isi creasca baza activa de utilizatori intr-un ritm la fel de accelerat precum in trecut.

WhatsApp now has 800 million monthly active users, continuing a pace of growth that may put the mobile messaging app on track to hit one billion users later this year. WhatsApp has more users than any other similar app, including Facebook Messenger, and has become an alternative to text messaging for many people around the world. WhatsApp recently launched a feature allowing users to take calls through the app.

Avand in vedere cresterea rapida comunitatii WhatsApp, in momentul de fata se estimeaza ca pana la sfarsitul anului vor exista 1 miliard de utilizatori activi in WhatsApp Messenger, iar aici vorbim despre o septime din intreaga populatie a globului, aceasta fiind o adevarata realizare pentru un serviciu de mesagerie. Avand in vedere numarul tot mai mare de utilizatori, WhatsApp Messenger are acum o noua functie pentru apeluri VoIP care a fost activata pentru toate platformele pe care aplicatia este disponibila, mai putin iPhone-urile companiei Apple, care vor beneficia de ea in viitorul apropiat.

4 COMENTARII

  1. Este o aplicație perfecta,se poate punei pe orice tableta cu android, e suficient sa cauti aplicatia apk si sa ai un nr valid de telefon cu care faci verificarea codului.
    Opțiunea de VOIP merge f. bine , este reușită, de pe tableta nexux 7 cu sim 3G de la rds merge foarte bine si fidel. Opțiunea de VOIP este cea ce a umflat nr de utilizatori. Nu îmi vine sa cred ca lumea nu va da 99 centi/an , e un produs reusit , matur ,complet. Doar apeluri video ar mai lipsi, insa atunci s-ar numi Skype, nu?
    Apreciez mult faptul ca nu au reclame !