Samsung Galaxy S6 nu atrage interesul coreenilor, partenerii Samsung recomanda iPhone 6

samsung galaxy s6 coreea de sud

Samsung Galaxy S6 a fost lansat intr-o multitudine de tari de pe glob, inclusiv in Coreea de Sud, iar o publicatie locala a dorit sa afle cat de mare este interesul coreenilor vis-a-vis de smartphone-ul high-end lansat de catre cei de la Samsung, compania locala fiind cel mai mare vanzator de smartphone-uri de pe glob de cateva trimestre fiscale incoace, asta desi profitul si incarile sale au scazut simtitor. Desi Samsung Galaxy S6 se anunta ca fiind un smartphone care va creste serios vanzarile Samsung, in Coreea de Sud partenerii celor de la Samsung nu au avut parte de foarte multi clienti dornici sa cumpere dispozitiv, ba mai mult, ei recomanda cumpararea iPhone 6.

Nici magazinele operatorilor de telefonie mobila, nici magazinele care vand telefoane mobile nu prezinta situatia intr-o lumina foarte buna pentru cei de la Samsung, ei sustinand ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au vanzari bune, primul avand vanzari mai bune decat Samsung Galaxy S5, insa ele nu se apropie de cele ale iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Informatia este surprinzatoare avand in vedere ca Samsung a promovat intens noile terminale si review-urile publicate pana acum pareau a fi suficient de convingatoare pentru a motiva clientii sa cumpere Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge din magazine, insa in Coreea de Sud acest lucru nu pare sa se intample, deocamdata.

We’ve had more customers come in thanks to the Galaxy S6, but no one has bought it yet. We have plenty of phones in stock, but we’re only allowed to carry 10 of the Galaxy S6 Edge Gold. If it were me, I’d buy the iPhone 6. The Galaxy S6 battery runs out quickly, and you also have to pay extra for the wireless charging pad. The response is better than with the Galaxy S5, but it’s not as strong as the iPhone 6.

Printre explicatiile vanzarilor sub asteptari pentru Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge se numara problemele cu autonomia bateriei prezentate de catre partenerii Samsung, insa probabil mai importante decat atat sunt subventiile mult mai mici acordate de catre operatorii de telefonie mobila si partnerii Samsung pentru cele doua produse. Avand in vedere ca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge costa mai mult decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ele au si subventii mai mici, mai exact operatorii de telefonie mobila ofera reduceri de pret situate intre 92 de dolari si 212 dolari, mult mai putin fata de smartphone-urile Apple care au reduceri situate intre 193 de dolari si 258 de dolari.

Separat de acestea, promovarea insuficienta si o piata a smartphone-urilor ajunsa la maturitate par sa fie prezentate ca motive pentru vanzarile slabe ale Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge, insa cu siguranta pretul este factorul motivator pentru multi, iar cei de la Samsung au inceput cu stangul povestea celor doua noi smartphone-uri. Daca Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge vor avea succes pe plan international ramane de vazut, insa este clar ca pentru a invinge iPhone 6 si iPhone 6 Plus este nevoie de mai mult decat ceea ce a oferit Samsung pana acum.