Compozitorul Metallica si-a pierdut iPhone-ul impreuna cu sute de idei pentru melodii

Kirk Hammett

Kirk Hammett este chitaristul si compozitorul celebrei trupe Metallica, iar conform informatiilor furnizate de catre el intr-un interviu recent, cu aproximativ jumatate de an in urma el si-a pierdut terminalul iPhone care continea nu mai putin de 250 de idei pentru melodii noi, fara a il mai recupera pana in prezent.

Compozitorul celor de la Metallica sustine ca obisnuia sa isi noteze ideile de pise noi pe iPhone si acest lucru este usor de inteles avand in vedere ca a scrie rapid o idee nu este chiar atat de greu, insa din pacate el nu si-a si salvat acele idei intr-un backup in iCloud sau calculator, astfel ca le-a pierdut pe toate impreuna cu iPhone-ul.

Partea si mai proasta este ca Hammet si-a amintit doar aproximativ 8 dintre toate ideile pe care si le notase in iPhone, astfel ca probabil a pierdut idei care ar fi putut genera zeci ori chiar sute de milioane de dolari, astfel ca aceasta problema demonstreaza cat se poate de clar cat de importanta este salvarea datelor din terminalele noastre.

I put riffs on my iPhone, but something very unfortunate happened to me about six months ago. I lost my iPhone [containing] two hundred and fifty musical ideas. And I was crushed. It didn’t get backed up. And when it happened, I was bummed out for about two or three days. I walked into the house. My wife saw me and she said, ‘Uh-oh, what’s wrong? Did you get a phone call from a relative?’ I said, ‘No.’ She said, ‘What’s going on?’ I told her, and she understood.

Desi chitaristul sustine ca inca se afla in cautarea acelui iPhone si probabil a fost criticat de catre colegii sai pentru pierderea unui smartphone cu date atat de importante, in final nimic nu se mai poate face pentru a le recupera si acum ramane doar invatatura care poate fi trasa de aici de catre noi.

Simpla activare a sistemului back up al iCloud va poate scuti de astfel de batai de cap, deoarece datele inregistrate in aplicatii compatibile iCloud sau aplicatia Notes, Notite, sunt salvate in serverele Apple, iar in cazul in care pierdeti terminalele, puteti prelua acele date oricand doriti, fara nicio bataie de cap.