iOS 9 concept prezinta trei functii le care le vei dori (Video)

iOS 9 este viitoarea versiune a sistemului de operare pe care compania Apple o dezvolta in momentul de fata si pe care o va prezenta in cadrul WWDC 2015 pentru utilizatorii din lumea intreaga, prima versiune beta urmand a fi pusa la dispozitia lor in data de 8 iunie, la doar cateva ore in urma prezentarii oficiale.

Pentru ca iOS 9 este atat de important, astazi avem ocazia de a vedea un nou concept in care viitoarea versiune a sistemului de operare ne este prezentata, in cadrul sau fiind propuse trei functii noi sub forma unui sistem numit Quick Access, acesta oferind in LockScreen notificari, informatii despre apeluri pierdute si reminder-uri.

Quick Access provides you with 3 basic functions: Notifications – Missed Calls – Reminder. Each one of these functions has a separate screen, which is designed and optimized to serve its purpose.

Pentru fiecare dintre functiile disponibile prin sistemul Quick Access conceput pentru iOS 9 vom avea cate un ecran separat in care vom vedea informatiile afisate de catre sistemul de operare, astfel ca vorbim despre un Lockscreen foarte complex care in momentul de fata pare foarte greu de crezut ca va fi vreodata implementat de catre compania Apple.

In ciuda conceptului iOS 9 pe care il vedem mai sus, si a celor care vor urma sa apara pentru noi, compania Apple intentioneaza sa faca un iOS 9 mai rapid si cu mai putine probleme, astfel ca nu trebuie sa va asteptati la functii extravagante gandite de catre compania Apple pentru aceasta actualizare majora a sistemului de operare, deoarece s-ar putea sa ramaneti dezamagiti.