Apple trimite email-uri dezamagitoare clientilor Apple Watch

Apple Apple Watch email

In cursul zilei de ieri unii clienti Apple Watch care au primit date de livrare in iunie pentru ceasul inteligent au fost notificati ca livrarea urmeaza sa aiba loc in cursul zilei de vineri sau cel tarziu in 8 mai, insa acest lucru nu este valabil pentru toti cei care au primit date de livrare de 24 aprilie pentru noul produs al companiei Apple.

Desi unii isi vor primi Apple Watch-urile cu 2 luni inainte de vreme, altii care ar trebui sa le primeasca maine sau in 8 mai nu au avut platile procesate de catre Apple si nu li s-a schimbat statusul pentru livrare, astfel ca exista sanse minime ca a lor comanda sa fie livrata la timp, Apple anuntandu-i aseara ca ei inca sunt in atentia companiei.

Apple a trimis aseara un email catre milioane de clienti in care ii anunta ca a lor comanda se afla in curs de pregatire in vederea livrarii la un anumit punct, insa ei nu ar trebui sa se astepte ca data initiala de livrare de 24 aprilie sa fie respectata si acest lucru cu siguranta ii va lasa pe foarte multi clienti ai Apple cu un gust amar.

We’re happy to be updating many customers today with the news that their Apple Watch will arrive sooner than expected. Our team is working to fill orders as quickly as possible based on the available supply and the order in which they were received. We know many customers are still facing long lead times and we appreciate their patience.

Email-ul celor de la Apple contrasteaza pe deplin cu ceea ce s-a intamplat zilele acestea in ceea ce priveste livrarile ceasurilor, dar si cu intentia Apple de a le oferi dezvoltatorilor prioritate pentru livrarea Apple Watch, asa ca nimeni nu poate face altceva decat sa astepte ca Apple sa livreze tot ceea ce a promis, dar la perioade diferite de timp.

Ca sa fiu sincer, toata aceasta “lansare” a Apple Watch pare sa fi fost pregatita de catre o persoana care nu are in spate o experienta precum cea a lui Tim Cook in ceea ce priveste lansarea de produse noi, iar din pacate clientii vor fi cei mai dezamagiti de aceasta probleme majora pe care compania Apple o are in a isi mentine promisiunile de livrari.