Apple va permite schimbarea bratarilor Apple Watch dupa cumparare

Apple schimbare benzi

Apple vinde in momentul de fata Apple Watch numai in configuratiile special create de catre designerii sai inaintea lansarii produsului, astfel ca viitorii clienti nu-si pot alege modelul de ceas cu accesoriul favorit, ci sunt obligati sa cumpere ceea ce le ofera predefinit compania Apple, iar acest lucru a suparat indeajuns de multe persoane pentru a convinge Apple ca ideea in sine nu este buna.

Pentru a remedia totul, compania Apple a decis sa le permita clientilor sa isi schimbe bratarile, cataramele sau curelele pentru Apple Watch daca acestea nu sunt pe placul lor, cei din Cupertino oferind aceasta posibilitate dupa cumpararea produsului si numai in anumite conditii, astfel ca persoanele nemultumite de alegerea initiala vor putea beneficia totusi de ceea ce isi doresc.

Temandu-se ca multi clienti ar putea alege sa returneze un Apple Watch daca nu sunt multumiti de accesoriul livrat cu el, Apple isi instruieste angajatii sa le recomande celor nemultumiti doar schimbarea accesoriului cu altul care ar fi masura potrivita sau culoarea potrivita pentru mana lor, astfel evitandu-se inlocuirile complete doar pentru a beneficia de un accesoriu nou.

  • The new band must be within the same collection as the watch and must be an available band option for that watch face.
  • The band swap is within 14 day return period.
  • The watch must have been purchased at the Apple Online Store, Kiosk, or Apple Store App.
  • You are not using band swaps as a way to configure a sellable product for a customer.

Conform regulilor gandite de catre Apple, accesoriul trebuie sa fie din aceeasi colectie cu ceasul si trebuie sa fie o optiune disponibila in magazin ca fiind compatibila cu el, accesoriul trebuie returnat in 14 zile de la achizitie, schimbul nu trebuie sa fie facut in ideea de a multumi un client care cumpara produsul de la voi si in final Apple Watch-ul trebuie sa fi fost cumparat de la Apple Store Online, Apple Store sau un chiosc al companiei.

Schimburile pot fi facute in magazinele Apple sau prin initierea unui apel la serviciul de suport online al Apple Store Online, insa partea interesanta este ca pentru ceasurile cumparate din buticurile Apple amplasate in diverse magazine, ori de la resellerii autorizati, nu vor fi facute schimb-uri de accesorii direct la companie, ci prin vanzatorul dedicat de la care ati cumparat produsul.

In final Apple spune ca returnarea unui Apple Watch trebuie sa se faca, in mod logic, si cu accesoriul aferent, iar intregul proces este destul de complex, insa cu siguranta foarte multe persoane vor dori sa isi inlocuiasca accesoriile.