DathBanners Pro ofera optiunea de a personaliza bannerele de notificari

DathBanners Pro

Daca sunteti fani ai personalizarii bannerelor de notificari din iOS, atunci am astazi pentru voi un tweak numit DathBanners Pro, el fiind creat special in acest scop de catre dezvoltatorii sai. In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a ceea ce poate el sa faca, DathBanners Pro oferindu-ne optiunea de a alege cate o culoare predefinita pentru bannerele de notificari ale fiecarei aplicatii instalate in iOS.

DathBanners Pro este versiunea avansata a tweak0ului DathBanners, el avand un meniu de setari in aplicatia Configurari, Settings, oferind in plus un sistem automat de colorare a bannerelor in functie de meniul in care sunt afisate, optiunea de a aplica un efect de stralucire pentru notificari, sunet de alerta special pentru notificare si multe, multe altele.

DathBanners Pro is the all-in-one tweak you need to customize your Banners to make them seem pleasing to see everyday. DathBanners Pro is a result of requests, and feedbacks by many users using DathBanners Lite, so this tweak has many new features such as:
Unicorn Effect
Auto Colour
User selected colours
Text Colours
Notification Colour Glow
Effect Today View (In Notification Center)
Alert Sound

DathBanners Pro este disponibil pentru cumparare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.