Prima Pagina Apple iOS 8.4 si agravarea lag-ului la apel

iOS 8.4 si agravarea lag-ului la apel

iOS 8.4 download

iOS 8.4 este cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind lansat de catre compania special pentru dezvoltatorii de aplicatii de pe glob pentru a le permite sa testeze noua versiune a aplicatiei Muzica inainte ca ea sa fie lansata oficial pentru utilizatorii din intreaga lume, cel mai probabil la WWDC 2015.

In mod oficial iOS 8.4 nu a fost conceput pentru a rezolva vreo problema de performanta sau vreo problema de functionare a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre, insa in ciuda acestui lucru se pare ca prima versiune beta a sistemului de operare agraveaza o problema veche a sistemului de operare pe care multi dintre voi ati intalnit-o deja si vorbesc despre lag-ul la acceptarea apelurilor telefonice.

iOS 8.4 si lag-ul la apel

Desi nu am intampinat-o intr-o maniera atat de grava pana in momentul instalarii iOS 8.4, stiu ca multi dintre voi au intalnit-o in versiuni anterioare ale sistemului de operare, insa acum separat de acel lag intalnit din momentul intierii counter-ului unei convorbiri si auzirea primelor cuvinte exista si un lag mai mare pentru slider-ul de acceptare a apelului.

Acel lag de cateva secunde din momentul tragerii slider-ului pentru acceptarea apelului si initierea counter-ului care confirma faptul ca apelul a fost initiat si puteti vorbi a fost extins, astfel ca in total vorbim despre pana la 5 secunde de asteptare din momentul efectuarii unui slide si pana in momentul in care veti auzi ce va spun interlocutorii, insa lag-ul exista numai la acceptarea de apeluri direct din LockScreen.

Problema lag-ului la apeluri exista de ceva vreme in iOS si se pare ca in prima versiune beta a iOS 8.4 ea s-a agravat, cel putin in cazul meu, iar totul fara vreo explicatie foarte clara din partea celor de la Apple cu privire la problema, asa ca nu stiu in ce masura totul se va rezolva pana cand versiunea finala a iOS 8.4 va fi lansata publicului larg.

In aceasta idee, daca erati curiosi sa instalati iOS 8.4 in terminalele voastre iPhone, trebuie sa stiti ca problema lag-ului la apeluri pare sa se fi agravat in cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS, deci ar fi bine sa o evitati deocamdata, cel putin pana cand Apple va reusi sa isi rezolve problemele enervante de acest gen.

 • alexandru20

  Voi ramane cu ios 8.1.2 pana cand se va lansa o versiune de ios cu adevarat importanta si fara probleme!!

 • ck

  Un ios de 1 leu trec pe android!!!

 • EuGeorge

  Lag de pana la 5 secunde ca sa raspunzi la telefon :)) =))

 • Adioff

  Super soft ! Pana la 1 minut mai au de lucru ! Multumim Apple !

 • amfetamin

  Dacă ești vreun parlamentar spagar pe care-l asculta DNA-ul,aia săracii cred ca li s-a stricat aparatura,uite ca asta o răspuns la tel dar nu vorbește! Peste 5 secunde…aha,stai ca asta are iPhone! :-))
  Eu nu întreg de ce nu sunt in stare sa rezolve problema asta cu miliardele lor de dolari?
  Căci e clar ca e de natura software,sau de rețea? La americani nu exista lag la apel? Ca pana nu se revolta ei,ii clar ca pe Apple ii doare in c..r de noi!

 • marcel

  Doar la tine dar eu unul personal tot 1-3 sec maxim am si îs obișnuit deja cu ele

 • hhh

  Zaone pot face downgrade de la 8.4 la 8.3. Am instalat 8.4 beta si nu prea îmi place
  Multumesc

 • Kovács Péter

  Unde e vreo stire negativa despre Apple (in special iPhone) iata ca e prezent si EuGeorge.
  Cred ca acest individ se hraneste exclusiv din aceste stiri.
  Zaone, fie-ti mila de el: nu-l lasa sa moara de foame. Baga zilnic 1-2 articole din astea, nu cumva sa-l pierdem pe EuGeorge.

 • Da, se poate.

 • luci

  Cât de grav?cate secunde:))

 • Luci

  Rușine cu acest lagggg

 • hhh

  Cum as putea trece de la 8.4 beta la 8.3

 • ViorelPredatorul

  Atata vreme cat satisfactia consumatorilor fata de iOS este de 99% (asa cum afirma Tim Cuc), cred ca Apple nu are nicio grija cu rezolvarea problemelor astora. De ce sa imbunatatesti ceva daca 99/100 clienti sunt multumiti de ceea ce le oferi?

 • lucian84

  Tot vin cu tot felul de update-uri pentru aplicații si ceas dar cele mai importante probleme care le lasă nerezolvate !! Am impresia ca Apple își bate joc de noi si a devenit in ultimi ani un produs comercial si atât ! Cred ca samsung sau htc o sa fie cele premium pana la urma.

 • tzinghi linghi

  Eu am trecut deja pe android,am achizitionat un s6, f frumos si elegant si se misca f fluid.dupa aproape 5 ani de ios.

 • EiGeorgei

  Te rog sa vorbesti frumos de colegul George! Este si el om, mai face o gresala de gramatica, dar ca hater e impecabil. Numai pentru faptul ca mai radem cu si de el si merita respectat!

 • Catalin Bradac

  daca ai ragalie de iphone 4

 • Catalin Bradac

  ce problema ai intampinat si nu sa rezolvat? eu am 6 plus si de cand sa lansat nu am avut nici-o problema.

 • Catalin Bradac

  iti transpira degetele(palmele) de aceea nu iti merge sau iti merge foarte prost, sau ai urme pe touchid. De exemplu cand ai degetu transpirat si l-ai pus odata pe buton ramane urma de la amprenta acolo si cand il pui iar degetu se amesteca, fiindca scaneaza si amprenta si urma aia acolo. Si eu am aceiasi problema si am incercat cu un prieten si la el pe 6 plus merge perfect, da nu-i transpira palmele, a incercat si cu degetele lui la mine, la fel aceiasi chestie merge impecabil. Deci practic ori trebuie un transplant de maini ori o imbunatatire touchid. Cand am mana uscata nu am probleme. E deranjat oricum, dar asta e.

 • EuGeorge

  Cred ca tu nu ai citit articolul, Zaone vorbeste despre problema asta intampinata de el pe un Iphone 6+.

 • Nu poti face decat la iOS 8.2.

 • Lucasfabian

  Zaone am 8.4 si vreau sa revin la 8.3 , îmi da eroare prin Ota si am făcut backup la 8.4 dar nu știu dacă acest backup merge la 8.3 ?? Dacă fac restaurare sigur o sa pot pune 8.3 dar nu as vrea sa pierd tot ce am pe tel dacă nu merge backup-ul de la 8.4