Doneaza bani pentru victimele cutremurului din Nepal prin iTunes Store

Donatii cutremur Nepal

Un cutremur puternic a lovit ieri Nepal si a ucis peste 2000 de persoane, lasand alte cateva mii fara o casa, haine sau mancare, lumea intreaga grabindu-se sa trimita ajutoare si bani pentru cei afectati. Compania Apple face parte din coalitia internationala care incearca sa ajute victimele cutremurului din Nepal, in iTunes Store si App Store fiind publicate astazi pagini speciale de donatii epntru cei interesati.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai sus, compania Apple le permite utilizatorilor sa doneze sume de bani cuprinse intre 5 dolari si 200 de dolari prin intermediul magazinelor sale, banii ajungand la Crucea Rosie Americana. Banii sunt preluati din card-urile utilizatorilor exact precum in cazul oricarei alte achizitii pentru aplicatii facute prin intermediul magazinelor Apple, astfel ca procedura in sine nu va fi complicata.

Tim Cook si Phil Schiller le recomanda clientilor Apple sa doneze bani pentru a ajuta victimele cutremurului din Nepal, iar daca voi doriti puteti face acelasi lucru din aceasta pagina de indata ce ea va fi disponibila si pentru Romania.