Apple Watch se zgarie, dar iata de ce nu trebuie sa te sperii (Video)

Apple Watch din otel inoxidabil se zgarie destul de usor, sau cel putin asta au observat unii dintre utilizatorii care au folosit noul produs de vineri si pana ieri sau astazi, astfel ca multi se plang pe internet din cauza zgarieturilor pe care le vedeti in imagini. Apple foloseste otel inoxidabil 316L pentru carcasa Apple Watch, la fel precum si in vechile iPod-uri, iar dupa cum unii probabil stiu ceva, acest material se zgarie.

Inainte sa credeti ca Apple foloseste materiale de foarte slaba calitate pentru Apple Watch, trebuie sa stiti ca acelasi tip de material este folosit si in alte ceasuri, inclusiv in unele modele ale Rolex si este normal sa se zgarie. In clip veti vedea ca zgarieturile apar in timpul utilizarii normale, insa partea buna este ca ele pot fi indepartate chiar de catre utilizatori, sau de catre un bijutier priceput.

Daca totusi va ganditi sa scapati singuri de zgarieturile propriului Apple Watch, atunci cumpararea unui material de polish pentru otel ar trebui sa va rezolve rapid problema, insa totul cu un mare semnal de alarma inainte. Problema cu acest polish este ca el poate afecta anumite componente ale Apple Watch, astfel ca trebuie sa aveti extrem de mare grija ca el sa nu intre in carcasa, sau in jurul coroanei digitale.

Apple Watch carcasa zgariata si polish

Daca va simtiti suficient de indemanatic pentru a lucra cu o solutie de polish pe carcasa din otel inoxidabil al ceasului vostru, atunci cu siguranta nu veti avea probleme in a cumpara tot ceea ce va trebuie pentru a rezolva problema. Unii bijutieri sau unele persoane specializate pe repararea de ceasuri folosesc solutii similare pentru a curata carcasele de acest gen care se zgarie, procedura fiind una obisnuita.

Acum, in ciuda faptului ca zgarierea carcasei Apple Watch nu este in sinea ei o problema a Apple, iar utilizarea unui otel mai dur ar fi crescut pretul, urmatoarele zile ne vor aduce suficiente plangeri in scratchgate.