Apple Watch – cum arata jocurile ? (Video)

Apple Watch a fost intampinat de catre dezvoltatorii de aplicatii cu o serie de jocuri interesante pe care in mod normal nu le-am vedea pe asemenea dispozitive cu ecrane mici. Desi majoritatea marilor companii au anuntat doar o serie de aplicatii companion pentru jocurile importante disponibile in App Store, exista totusi si cateva jocuri pentru Apple Watch.

Runeblade este cel mai cunoscut dintre ele si asta in baza faptului ca vorbim despre un titlu complex si surprinzator la a carui dezvoltare au participat inclusiv fosti dezvoltatori ai Rovio. Separat de acesta avem prezentate si alte jocuri interesante pentru Apple Watch, The Wrapp sau Forgotten Memories numarandu-se printre ele, insa printre cele 3000 de aplicatii pentru ceas sxista si multe alte titluri similare.

Avand in vedere ca Apple Watch, sau orice alt smartwatch, nu este privit ca un dispozitiv care ar fi gandit special pentru jocuri, existenta acestor titluri va fi privita cu mult scepticism, insa lucrurile nu ar trebui sa stea asa. Jocurile pentru ceasuri sunt utile in momentele in care ne plictisim, insa partea proasta este ca ele consuma si asa putina energie a bateriei dispozitivelor, asa ca ramane de vazut cat de apreciate vor fi.