Ultimate General™: Gettysburg – un nou joc de strategie pentru iPad disponibil la REDUCERE

Ultimate General™: Gettysburg

  Daca sunteti un fan al jocurilor de strategie, ei bine astazi va aduc in atentie Ultimate General™: Gettysburg, un titlu disponibil din cursul zilelor trecute in App Store pentru tabletele iPad. Dupa cum ii spune si numele, jocul este centrat pe batalia de la Gettysburg din timpul razboiului care a inclestat trupele unioniste si confederate din America de Nord. In joc voi veti prelua controlul asupra catorva mii de soldati pe care va trebui sa ii organizat pentru a invinge trupele inamice trimise pentru a va cuceri locatiile si a va impinge in nord sau in sud pentru a cuceri noi teritorii.

A Tactical Wargame that allows you to command thousands of soldiers as a Union or Confederate General during the Battle of Gettysburg. The strategy game features unique hand drawn map, complex morale, innovative controls and smart AI. Ultimate general: Gettysburg is a critically acclaimed indie wargame with one of the highest user ratings for strategy games on Steam and Metacritic.

 

  Ultimate General™: Gettysburg este continuarea unei serii disponibile de ceva vreme in App Store, el avand pregatite pentru noi nu mai putin de 10 misiuni istorice, dezvoltatorii creandu-le in baza istoriei bataliilor reale. Fiecare misiune are un nivel diferit de complexitate si dificultate, inteligenta artificiale implementata de catre dezvoltatori fiind gandita pentru a ne ghici miscarile si a prelua superioritatea tactica in misiuni. Jocul a fost creat folosind imagini din satelit ale locatiilor si harti istorice, astfel ca ele ar trebui sa reprezinte cat se poate de bine terenul si totul din jurul sau.

The campaign is split into 10 historical missions from the first engagements to the famous “Pickett’s charge”. Missions present different levels of complexity that will give you hours of gameplay. The AI commanders are able to evaluate and gain tactical superiority in real time, reacting to your actions; fighting aggressively or defensively replicating actions of a competent human player. The game will provide the significant challenge on higher difficulty levels.

  Ultimate General™: Gettysburg este disponibil pentru DESCARCARE la pretul de 8 euro intr-un format compatibil doar cu tabletele iPad.