Samsung Galaxy S6 Edge are cea mai buna camera pentru smartphone-uri

Samsung Galaxy S6 camera

Samsung Galaxy S6 Edge are cea mai buna camera pentru smartphone-uri si asta dupa ce in repetate randuri ea a fost comparata cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, rezultatul final fiind aceleasi in toate cazurile. De aceasta data afirmatia este facuta de catre expertii de la DxOmark, cei care spuneau ca iPhone 6 Plus are cea mai buna camera pentru smartphone-uri, ei publicand un review extins pentru smartphone-ul Samsung.

De la calitatea pozelor inregistrate si pana la calitatea clipurilor video, Samsung Galaxy S6 Edge nu a avut rival in ceea ce priveste camera, terminalul Samsung obtinand o medie de 86 de puncte in testul expertilor, cu 4 puncte mai multe decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Diferenta nu este colosala, insa probabil este suficienta pentru a fi resimtita in utilizarea zilnica a smartphone-urilor, iar titlul acordat produsului nu poate fi contestat.

Achieving an overall DxOMark Mobile Score of 86, the new Samsung Galaxy S6 Edge is the new leader for smartphone image quality. With clear daylight ahead of the previous champion, the iPhone 6 with 82 points, it’s a very impressive result for the South Korean manufacturer’s latest flagship smartphone. Scoring 86 points overall means a 7-point increase over its predecessor, the S5, which now sits in fourth place overall with 79 points.

Samsung Galaxy S6 Edge a obtinut cele mai bune note pentru inregistrarea pozelor, expunerea si contrastul, autofocusul si texturile imaginilor, in cazul filmarilor doar autofocusul fiind apreciat de catre experti. Cele mai slabe note au fost primite de catre Samsung Galaxy S6 Edge pentru artefacte vizibile in cazul inregistrarii pozelor, dar si pentru stabilizatorul de imagine in timpul filmarilor, acesta primind doar 59 de puncte.

Samsung Galaxy S6 Edge cea mai buna camera din lume

Samsung Galaxy S6 Edge a fost declarat ca avand cea mai buna camera pentru smartphone-uri dupa ce Samsung Galaxy Note 4 a fost “incoronat” anul trecut de catre aceeasi experti, iPhone 6 Plus avand ocupand pentru o perioada scurtata de timp prima pozitie in top. In momentul de fata DxOMark prezinta Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy Note 4, iPhone 6 si iPhone 6 Plus ca fiind smartphone-urile cu cele mai bune camere, diferenta dintre ele fiind mica.

Rezultatul obtinut de catre Samsung Galaxy S6 Edge probabil nu va fi contestat de catre cei care au criticat DXOmark anul trecut cand iPhone 6 Plus a fost plasat pe prima pozitie, iar din punctul meu de vedere ei nu au gresit nici atunci, nici in cazul Samsung Galaxy Note 4 si nici acum.